Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εβροφάρμα: Αυξημένες πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2021

ΑρχικήΝέαΕβροφάρμα: Αυξημένες πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2021
spot_img

cibum team

Αύξηση παρουσίασαν, για την περίοδο που έληξε την 30η Ιουνίου 2021, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, τόσο ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών όσο και ο εταιρικός της Εβροφάρμα. Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2021 ανήλθε σε 17,585 εκατ. ευρώ έναντι 15,675 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 12%, ενώ ο εταιρικός κύκλος εργασιών ανήλθε σε 14,741 εκατ. ευρώ έναντι 13,237 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020, παρουσιάζοντας αύξηση 11%.

  Το μεικτό ενοποιημένο περιθώριο διαμορφώθηκε στο 19,24% έναντι 20,42% και το εταιρικό 19,04% έναντι 20,34% της προηγούμενης συγκριτικά περιόδου. Το μεικτό κέρδος ανήλθε σε 3,383 εκατ. ευρώ και σε 2,808 εκατ. ευρώ έναντι 3,201 εκατ. ευρώ και 2,692 εκατ. ευρώ για ενοποιημένο και εταιρικό επίπεδο αντίστοιχα. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBIΤDA) ανήλθαν σε 1,616 εκατ. ευρώ και 919.000 ευρώ για τον όμιλο και την εταιρεία, έναντι 1,454 εκατ. ευρώ και 883.000 ευρώ για το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο, παρουσιάζοντας αύξηση 11,14% και 4,10% αντίστοιχα.

  Επίσης, τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στο ποσό των 652.000 ευρώ σε σχέση με 429.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020. Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν σε 145.000 ευρώ έναντι 25.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020. Τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν στο ποσό των 660.000 ευρώ από 338.000 ευρώ ενώ τα κέρδη μετά φόρων της εταιρείας ανήλθαν σε 188.000 ευρώ έναντι 24.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Δείτε επίσης: 

Ακτίνες Χ: χρήση για την ζύγιση προϊόντων με απίστευτες δυνατότητες 

Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000 

Η λίστα της “ντροπής”: Τα 11 εστιατόρια που βαθμολογήθηκαν με 0 ή 1 για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Χρώμα τροφίμων: Πόσο σημαντικό είναι; 

Μείωση των τροφιμογενών ασθενειών λόγω της πανδημίας 

Εστίαση: Έκαναν μέτρια κριτική στο Google και ο ιδιοκτήτης τους… την είπε για την ερωτική τους ζωή! 

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού για την αξιολόγηση χημικών κινδύνων. QSAR TOOLBOX 

Οι καλύτερες βελγικές σοκολάτες είναι… ελληνικές! 

Weetabix: Η «μάχη» του μπισκότου στο Twitter

Tουρισμός: Μέχρι τον Οκτώβριο θα υποδέχονται τουρίστες Κρήτη και Ρόδος- “Άγκάθι“ η έλλειψη προσωπικού 

Η βρετανική κυβέρνηση σώζει τη βιομηχανία κρέατος που κινδυνεύει λόγω έλλειψης CO2

Βούτυρο Maître d’Hôtel: Πώς να φτιάξετε αρωματικό βούτυρο 


Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο