Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas

ΑρχικήΝέαΓαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas
spot_img

cibum team


Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Desserta Hellas ΑΕ, θυγατρικής της Berglandmilch eGen.

   Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

- Advertisement -

   Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη Καλύβα, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

   Με έδρα στην ύπαιθρο των ‘Αλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

  Η Desserta Hellas ΑΕ αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα