Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Ένας 11χρονος νεκρός και 4 νοσηλεύονται από τροφική δηλητηρίαση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα

ΑρχικήΝέαΔιεθνή: Ένας 11χρονος νεκρός και 4 νοσηλεύονται από τροφική δηλητηρίαση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα
spot_img

Ένα 11χρονο αγόρι πέθανε από τροφική δηλητηρίαση και άλλα τέσσερα παιδιά νοσηλεύτηκαν αφού φέρονται να πήραν πρωινό σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, madrasa, στην περιοχή Palnadu της Ινδίας το περασμένο Σάββατο.

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας (DSP) Της Γκουραζάλα Τζαγιαράμ, δήλωσε σύμφωνα με το newindianexpress ότι η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε πως τα αγόρια είχαν καταναλώσει τρόφιμα που μεταφέρθηκαν στο σχολείο από έναν κάτοικο της περιοχής και έμπορο φυτοφαρμάκων, τον Hafeez, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μια τελετή στο σπίτι το βράδυ της Παρασκευής. «Τα πέντε αγόρια έφαγαν το φαγητό που περίσσεψε το πρωί του Σαββάτου και αρρώστησαν μετά από μερικές ώρες. Αρχικά, υποψιαστήκαμε ότι το roselle, ένα φυτό, που χρησιμοποιήθηκε στο φαγητό δεν καθαρίστηκε σωστά και είχε υπολείμματα φυτοφαρμάκων”, είπε.

Ένας από τους πέντε μαθητές που αρρώστησαν, ο Yamagiri Syed Munna από το χωριό Gundlapalli, πέθανε ενώ πρόλαβε να υποβληθεί σε θεραπεία. Λίγο μετά την ασθένεια των παιδιών, η διοίκηση του Madrasa τους μετέφερε σε ένα νοσοκομείο πολλαπλών ειδικοτήτων στην Piduguralla και από εκεί στο Γενικό Κυβερνητικό Νοσοκομείο στο Guntur.
Οι γιατροί στο GGH χαρακτήρισαν σταθερή την κατάσταση της υγείας των τεσσάρων παιδιών. Οι γονείς του εκλιπόντος υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία της Γκουραζάλα. Η σορός του νεκρού στάλθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία, όπως ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι η αιτία του θανάτου θα μπορούσε να εξακριβωθεί αφού ληφθεί η έκθεση νεκροψίας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο