Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κατάρτιση: τροφογενείς ιώσεις και βιομηχανία τροφίμων

ΑρχικήΝέαΚατάρτιση: τροφογενείς ιώσεις και βιομηχανία τροφίμων
spot_img

cibum team

   Πώς αντιμετώπισε την πανδημία η βιομηχανία τροφίμων και τι βρίσκεται μπροστά; Το SARS-CoV-2 υπήρξε το κύριο θέμα συνομιλίας στη βιομηχανία τροφίμων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και δικαίως – δεν υπήρξε ποτέ τόσο τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε τους άλλους «αληθινούς» ιούς των τροφίμων που εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή εκτός από το COVID-19. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει ο αντίκτυπος των ιών στην τροφική αλυσίδα και ποιες άλλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά όσον αφορά τους ιούς που επηρεάζουν την τροφική αλυσίδα;

Το σεμινάριο του IFST θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου διαδικτυακά και μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες τροφίμων, κατασκευαστές τροφίμων, προμηθευτές, λιανοπωλητές, φοιτητές πανεπιστημίων, ακαδημαϊκοί.

Πρόεδρος: Sterling Crew, FRSPH, FIFST, FCIEH CEnvH, CSci. Πρόεδρος του  Δικτύου Αυθεντικότητας Τροφίμων .Ομιλητής: Martin D’Agostino, Διευθυντής ιολογίας, Campden BRI

Για πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Δείτε επίσης:

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο