cibum team
Πώς αντιμετώπισε την πανδημία η βιομηχανία τροφίμων και τι βρίσκεται μπροστά; Το SARS-CoV-2 υπήρξε το κύριο θέμα συνομιλίας στη βιομηχανία τροφίμων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και δικαίως – δεν υπήρξε ποτέ τόσο τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε τους άλλους «αληθινούς» ιούς των τροφίμων που εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή εκτός από το COVID-19. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει ο αντίκτυπος των ιών στην τροφική αλυσίδα και ποιες άλλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά όσον αφορά τους ιούς που επηρεάζουν την τροφική αλυσίδα;
Το σεμινάριο του IFST θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου διαδικτυακά και μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες τροφίμων, κατασκευαστές τροφίμων, προμηθευτές, λιανοπωλητές, φοιτητές πανεπιστημίων, ακαδημαϊκοί.
Πρόεδρος: Sterling Crew, FRSPH, FIFST, FCIEH CEnvH, CSci. Πρόεδρος του Δικτύου Αυθεντικότητας Τροφίμων .Ομιλητής: Martin D’Agostino, Διευθυντής ιολογίας, Campden BRI
Για πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ
Δείτε επίσης:
Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων.
Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού.
Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter
Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις
Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής
Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους
Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες
EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης
Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli
Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες