Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
23.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μέγκαν Μάρκλ: Κατακτά τον κόσμο της γαστρονομίας δημιουργώντας μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων

ΑρχικήΝέαΜέγκαν Μάρκλ: Κατακτά τον κόσμο της γαστρονομίας δημιουργώντας μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων
spot_img

Η δούκισσα του Σάσεξ μετατρέπει τη γαστρονομική της αγάπη σε επιχειρηματικό εγχείρημα.

Η Μέγκαν Μάρκλ, δούκισσα του Σάσεξ και πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, επιχειρεί πλέον να κατακτήσει τον κόσμο της γαστρονομίας και του lifestyle, δημιουργώντας μια νέα επιχειρηματική πλατφόρμα με τίτλο As Ever. Με οδηγό το προσωπικό της πάθος για το φαγητό και την ευζωία, η Μέγκαν φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων ξεκινώντας με μια σειρά πολυτελών προϊόντων και μια συνοδευτική σειρά στο Netflix με τίτλο With Love, Meghan.

- Advertisement -

Η εκπομπή παρουσιάζει τη δούκισσα σε ρόλο οικοδέσποινας, μαγείρισσας και δημιουργού εμπειριών, καθώς μοιράζεται με το κοινό τις καθημερινές της συνήθειες, τα αγαπημένα της πιάτα και τη δική της φιλοσοφία φιλοξενίας. Από τα μπισκότα που ψήνει στο σπίτι μέχρι τα «βρώσιμα λουλούδια» που διακοσμούν τα πιάτα της, κάθε λεπτομέρεια της εκπομπής αποπνέει στιλ, αισθητική και προσοχή στο περιεχόμενο.

Πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν διατηρούσε το προσωπικό blog The Tig, όπου έγραφε για τις γαστρονομικές της εμπειρίες και αποκάλυπτε τις διατροφικές της αδυναμίες. Ιδιαίτερη θέση σε αυτές κατέχουν τα φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία απολαμβάνει ακόμη και αν την «φουσκώνουν», όπως παραδέχεται. «Δεν χάνω ευκαιρία να δοκιμάσω υπέροχα ζυμαρικά», είχε γράψει, αναφέροντας με χιούμορ ότι επιστρέφει από τις διακοπές με ένα «μωρό φαγητού».

Μεταξύ άλλων, η δούκισσα έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια των πατατών σε κάθε τους μορφή, με ιδιαίτερη αδυναμία στις τηγανητές. «Είναι η δική τους ομάδα τροφίμων για μένα», έχει πει χαρακτηριστικά. Έχοντας ζήσει για χρόνια στον Καναδά, έμαθε μάλιστα να ετοιμάζει το χαρακτηριστικό πιάτο με πατάτες και τυρί Poutine, δίνοντας έμφαση στην υφή του τυριού: «Πρέπει να τρίζει όταν το δαγκώνεις, αλλιώς δεν είναι το σωστό είδος».

Η ηθοποιός έχει ενσωματώσει και τη φιλοσοφία της «τροφής ως φάρμακο» στην καθημερινότητά της, καταναλώνοντας έναν πράσινο χυμό το απόγευμα πριν χαλαρώσει με ένα πιάτο ζυμαρικών, παρμεζάνα και ένα ποτήρι κρασί, συνήθως Tignanello ή Malbec, εκτός αν είναι καλοκαίρι, οπότε επιλέγει ροζέ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα