Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Αποζημίωση πυρόπληκτων αγροτών και επιχειρήσεων: Τα 10 μέτρα στήριξης

Θα χορηγηθεί άμεσα προκαταβολή

Καινοτομία: Μη τρόφιμα από ξύλο βοηθούν στην απώλεια βάρους!

Κινέζος επιστήμονας στις ΗΠΑ χρησιμοποιεί νανοκυτταρίνη από πολτό ξύλου ως πρόσθετο, για να επιβραδύνει την πέψη και να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται χορτάτοι.

Κανναβιδιόλη (CBD) από… φλούδες πορτοκαλιού

Επανάσταση στη βιομηχανία κάνναβης

Και όμως συνέβη: εκρήξεις σε μπουκάλια με ανθρακούχο νερό!

H «Highland Spring» ανακαλεί παρτίδες νερού σε γυάλινα μπουκάλια.

Sous Vide: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη δημοφιλή και πολλά υποσχόμενη μέθοδο μαγειρέματος

Το μέλλον της μαζικής εστίασης αλλά και της οικιακής κουζίνας. Του Νίκου Γδοντέλη*

Τρόφιμα: Μειώθηκαν οι διεθνείς τιμές τον Ιούλιο – Σε ποια είδη αυξήθηκαν

Ο δείκτης διεθνών τιμών του FAO μειώθηκε 3% τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο αλλά είναι αυξημένος 31% σε ετήσια βάση.

PepsiCo Hellas: Στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς πατάτας μέσω της ψηφιακής γεωργίας

Καινοτόμο πρόγραμμα γεωργικής ψηφιοποίησης, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της Δωδώνης από την Venetiko

Εξαγορά της εταιρείας Δωδώνη Α.Ε. – Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου από την εταιρεία Venetiko Holdings Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία.

Παγκόσμια ημέρα μπύρας: Στην ΕΕ η παραγωγή αντιστοιχεί σε 74 λίτρα ανά κάτοικο!

Μία στις τέσσερις μπύρες παράγονται στη Γερμανία.

Μπύρα: Η πρώτη προδιαγραφή τυποποίησης στην ιστορία των τροφίμων (1516) αφορούσε τη μπύρα!

Η παρασκευή μπίρας θεωρούνταν αποκλειστικά γυναικεία δραστηριότητα, προνόμιο και υποχρέωση!

Οικογένεια Στεργίου: Νέα μονάδα παραγωγής στην Αυλώνα

H επένδυση φθάνει τα 20,3 εκατ. ευρώ.

Ανατροπή: Νέα έρευνα διαπιστώνει χαμηλή έκθεση σε χημικά μέσω της τροφής

Σε ποια τρόφιμα εντοπίζονται τα μεγαλύτερα επίπεδα διοξινών.

Επιστήμη: Νέα μέθοδος κάνει τις ντομάτες πιο ασφαλείς για κατανάλωση

Ψεκασμός με διάλυμα σε σπρέι πριν η συγκομιδή για την αντιμετώπιση Salmonella και Listeria.

Αναγραφή θερμίδων σε παραγγελίες από Pizza Hut, Burger King και Leon!

Υποχρεωτική η αναγραφή θερμίδων στα μενού των εστιατορίων στη Βρετανία από τον Απρίλιο.

Ελαιόλαδο: τι είναι το δίκτυο OLEUM και πως αντιμετωπίζει τις απάτες

Διασφάλιση ποιότητας ελαιολάδου.

Ανεμβολίαστοι ξενοδοχοϋπάλληλοι: Στέρηση μισθού και τσουχτερό πρόστιμο αν δεν δηλώσουν το self test!

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση. 

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πως μια πληγή στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση

Η μικροχλωρίδα του δέρματος και το περιβάλλον μολύνει τις πληγές, αναπτύσσονται αποικίες παθογόνων μικροοργανισμών και μολύνονται τα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης