Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΥΠΕΝ: Διευκρινιστική εγκύκλιος για την υποβολή έκθεσης ανθρακικού αποτυπώματος

ΑρχικήΝομοθεσίαΥΠΕΝ: Διευκρινιστική εγκύκλιος για την υποβολή έκθεσης ανθρακικού αποτυπώματος
spot_img

Τι πρέπει να περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική υποβολή της έκθεσης.

Δημοσιεύτηκε η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΕΝ σχετικά με την υποβολή των εκθέσεων ανθρακικού αποτυπώματος επιχειρήσεων σύμφωνα με το αρ.20 του Εθνικού Κλιματικού Νόμου.

Οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 20 του Εθνικού Κλιματικού Νόμου 4936/2022 (Α΄105) υποβάλλουν έκθεση ανθρακικού αποτυπώματος για το έτος αναφοράς 2022 σε ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΦΥΠΕΚΑ. Για την υποβολή της έκθεσης λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα:

Στα στοιχεία που υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα περιλαμβάνονται
κατ’ ελάχιστο τα ακόλουθα:
(α) έκθεση εκπομπών σε μορφή excel,
(β) η έκθεση εκπομπών σε μορφή pdf με υπογραφή του εκπροσώπου και
σφραγίδα της επιχείρησης
(γ) έκθεση επαλήθευσης του Φορέα Επαλήθευσης με υπογραφή και σφραγίδα του
Φορέα Επαλήθευσης

Κατεβάστε την εγκύκλιο

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο