cibum team
Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από τη γαλλική υπηρεσία δημόσιας υγείας αποκάλυψε την παρουσία αρσενικού, χρωμίου, καδμίου και υδραργύρου, μεταξύ άλλων, στην πλειονότητα των ενηλίκων και των παιδιών. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Δείτε επίσης:
Εστίαση: Κατεβάστε την εφαρμογή για επαλήθευση εμβολιασμού των πελατών
FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή
Κουζίνα φάντασμα: Η νέα παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις εστίασης
ΕΕ: Οι αναθεωρημένοι κανόνες μετά από μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις
Εξαγωγές τροφίμων: Πως να μην πέσετε θύμα απάτης
Καύσωνας: 7 τρόφιμα που ενυδατώνουν. Ανάμεσά τους και το τζατζίκι!
Μοντέλο προσομοίωσης ανάπτυξης Clostridium botulinum σε τρόφιμα