Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2024
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Webinar: «Η τεχνολογία της Επιστήμης Υλικών μπορεί να περιορίσει τους τροφογενείς κινδύνους»

ΑρχικήΝέαWebinar: «Η τεχνολογία της Επιστήμης Υλικών μπορεί να περιορίσει τους τροφογενείς κινδύνους»
spot_img

cibum team

Οι βιομηχανίες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις σε ό,τι αφορά την προστασία των καταναλωτών από τροφογενείς παθογόνους κινδύνους καθώς επίσης καλούνται να διασφαλίσουν το χρόνο ζωής των προϊόντων στα ράφια.
Οι καινοτομίες στον τομέα της Επιστήμης Υλικών έχουν οδηγήσει σε επαναστατικές τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν την επιμόλυνση στο στάδιο της συσκευασίας ενώ παρατείνουν το χρόνο ζωής και διατηρούν τις ιδιότητες του προϊόντος στο έπακρο.
Στόχοι του σεμιναρίου:
  • Πώς οι καινοτομίες της Επιστήμης Υλικών μπορούν να εφαρμοστούν και να επιλύσουν τις προκλήσεις στην ασφάλεια τροφίμων.
  • Πώς οι σύγχρονες αντιμικροβιακές τεχνολογίες μπορούν να ενσωματωθούν στα υπάρχοντα συστήματα συσκευασίας.
  • Η αποτελεσματικότητα της διασποράς διοξειδίου του χλωρίου στον περιορισμό των τροφογενών κινδύνων.
Ομιλητές:
Angela Morgan, Ph.D.
Director of Business Development and Food Safety Solutions Aptar Food + Beverage – Food Protection
Lee-Ann Jaykus, Ph.D.
William Neal Reynolds Distinguished Professor & NoroCORE Scientific Director North Carolina State University
Ώρα: June 9, 2021 at 2:00 pm EDT

Δείτε επίσης: 

«Ο Νίκος ο γλύκας»: Πώς να διαλέγετε καρπούζι 

Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης: Ένας δύσκολος δρόμος με πολλαπλά οφέλη  

Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε 

Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα 

Γκάλοπ cibum: Πόσο ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές σε θέματα ασφάλειας τροφίμων;Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον ΕΦΕΤ!  

EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου 

ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα 

Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία. 

Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του 

Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!

Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης 

Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο». 

 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η απάτη του κεφίρ – Έρευνα ξεμπροστιάζει μεγάλες εταιρείες παρασκευής που πουλάνε απλό γάλα ως κεφίρ!

Είναι ζυμωμένο με σπόρους κεφίρ, το κεφίρ που πωλείται στα ράφια των σούπερ μάρκετ;

Γάλα μολυσμένο με γρίπη των πτηνών: Και νέα ανάκληση

Δείτε τι θα μας συμβεί αν καταναλώσουμε μολυσμένο με H5N1 γάλα

Νέο αμφιλεγόμενο πρόσθετο σε γαλακτοκομικά – Απειλές για μποϊκοτάζ μεγάλων σουπερμάρκετ

Η χρήση πρόσθετου στις ζωοτροφές αγελάδων για μείωση του μεθανίου έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από τους καταναλωτές.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο