Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
12.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

Όχι άλλο κάρβουνο (Part 3)

Οι "μούφα" οικολογικές συσκευασίες και άλλα παραμύθια...

Και οι Έλληνες στέλνουν νοθευμένο ελαιόλαδο στην Κίνα!

Νοθευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εξάγουν επίσης στην Κίνα, Τουρκία, Ισπανία, Τυνησία και Αυστραλία. Νοθευμένο το 100% από Τουρκία!

Σχολικά γεύματα: Επισήμανση αποτυπώματος άνθρακα στη Βρετανία –

Ο σχολικός πάροχος τροφίμων Sodexo στο Ηνωμένο Βασίλειο, εισήγαγε σχολικά γεύματα με σήμανση άνθρακα σε 12 δευτεροβάθμιες ακαδημίες

Χλώριο στο κοτόπουλο για μεγαλύτερη ασφάλεια; Οι ΗΠΑ προσπαθούν να μας πείσουν

Οι φόβοι για το κοτόπουλο που έχει υποστεί επεξεργασία με χλώριο και άλλες γεωργικές πρακτικές των ΗΠΑ έχουν χαρακτηριστεί από τους Αμερικάνους ως «εμπρηστικοί και παραπλανητικοί»

Μελέτη για τη νοθεία στο Ελληνικό μέλι

Νέα μελέτη για το φαινολικό προφίλ σε ελληνικές ποικιλίες μελιού και για τις μεθόδους προστασίας από νοθεία και διασφάλισης της ποιότητας

Tης μύγας το ξύγκι και ο σκύλος της κερδοσκοπίας…

Που δεν γαυγίζει αλλά δαγκώνει άσχημα...

Επιστήμη: Παραγωγή αντισωμάτων Covid-19 από αυγά κοτόπουλου

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι αντισώματα στον SARS-CoV-2 μπορούν να παραχθούν σε αυγά κότας.

Τι είναι ο Καρνισμός;

Τι είναι ο καρνισμός και πώς έχει εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων σε ένα αόρατο σύστημα διατροφικών πεποιθήσεων; Μια ψυχολόγος, ειδικός σε θέματα vegan διατροφής, εξηγεί αναλυτικά τον όρο.

Ποιο τυρί είναι το πιο υγιεινό

Οι καλύτερες επιλογές σε τυροκομικά προϊόντα, σύμφωνα με τoυς ειδικούς - Ποια τυριά είναι καλύτερα να αποφεύγετε

Αυγά: Πως να τα διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα – Μια πολύ παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος

Τελικά να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο; Τι λένε οι Αρχές Ασφάλειας Τροφίμων

Γιατί επιμένουμε και θα επιμένουμε….

Γιατί η "Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως..."

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Η μοναδική ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Quality Choice Prize 2022 από το ESQR

Μ. Βαβουράκης: "Αυτή η διάκριση ενισχύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη γευστική εμπειρία στον κόσμο που μας εμπιστεύεται"

Συνεχίζεται το “θρίλερ” με τα μολυσμένα με Listeria, παγωτά στις ΗΠΑ

Θετικές σε Listeria οι 16 από τις 17 γεύσεις - Η εταιρεία κάνει λόγο για... εικασίες!

Ευρωπαϊκές Ανακλήσεις 14-16 Ιουλίου: Οι περισσότερες στην Ολλανδία

Στις αιτίες των ανακλήσεων που έγιναν στην Ευρωπαϊκή επικράτεια, κυριαρχούν τα αδήλωτα αλλεργιογόνα και η σαλμονέλα

Στα πόσα εγκλήματα… καιγόμαστε;

Τα "εγκλήματα" της Ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων

Κρούσματα ηπατίτιδας: Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Γαλλίας μειώνει το όριο για την ημερήσια πρόσληψη κουρκουμά

Τα κρούσματα ηπατίτιδας από κουρκουμά έχουν σημάνει συναγερμό στη διεθνή κοινότητα - ΠΡΟΣΟΧΗ στα νέα σκευάσματα

Τα αλμυρά σνακ (πατατάκια) αυξάνουν τα συμπτώματα κατάθλιψης και γνωστικών ελλείψεων! Νέα μελέτη

Αποκαλυπτικά τα ευρήματα επιστημονικής μελέτης για την επίδραση των αλμυρών σνακ στην γνωστική υγεία και την ψυχική ευεξία

Συνεχίζεται ο πόλεμος του λουκουμά στη Χαλκιδική – Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμοί

Απόπειρα ανθρωποκτονίας πωλητή λουκουμάδων

Η Heineken ανακαλεί εκατομμύρια μπουκάλια – Ειδοποίηση RASFF από Ολλανδία

Σύμφωνα με την πύλη RASFF ο κίνδυνος για τους καταναλωτές είναι σοβαρός

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο