Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος 135 εκατ. ευρώ για μεταποίηση γεωργικών προϊόντων – Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων
Ποιος έχει “επιστημονικά κότσια”;
TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr
Ποια ομάδα καταναλωτών κρέατος διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο καρκίνου παχέος εντέρου – Μελέτη σε 70.000 ανθρώπους
Ποια σοκολάτα επιβαρύνει περισσότερο το περιβάλλον – Αξιολόγηση Κύκλου Ζωής της Σοκολάτας
Lidl CZ: Απάτη και παραποίηση Τροφίμου
Nestlé: Οι μέτοχοι την «απειλούν» για να κάνει τα προϊόντα της πιο υγιεινά
Έρευνα για τις αιτίες που οι καταναλωτές δεν θέλουν να τρώνε… μέδουσες
Πρόστιμα σε 6 φούρνους στην Αττική! Σωρεία παραβάσεων
IFS Food Check: Η νέα πρόκληση της βιομηχανίας τροφίμων
ΕΕ: Τα καλλυντικά στην κορυφή της λίστας των επικίνδυνων προϊόντων του Safety Gate το 2023
Το χημικό που έχουν οι κατεψυγμένες γαρίδες και δεν έχουν τα καλαμάρια, τα μύδια και τα χταπόδια
Τροποποιείται ο Κανονισμός 10/2011 για τα πλαστικά υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
Καμπανάκι για το κρέας εργαστηρίου και την εντομοφαγία
Προσοχή: Καρκινογόνα ουσία σε οικιακό πλαστικό μπολ που πωλείται στην Ελλάδα – Ειδοποίηση από την ΕΕ
Επιθεώρηση Εργασίας: Σε λιανεμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση, οι περισσότερες καταγγελίες για βία και παρενόχληση στην εργασία
Είναι πραγματικά ασφαλή τα τρόφιμα στην Ελληνική αγορά;
Καταγγελία για την ΠΟΠ “Ελιά Καλαμάτας” – Η απάντηση της ΔΟΕΠΕΛ σε άρθρο Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας”
Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την διατροφική αλυσίδα;
Η άβολη αλήθεια για το Tetrapak
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας