Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
11.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

Σεφ και μάγειρες αντιδρούν στην ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τις νέες γονιδιωματικές τεχνικές

Οι Βέλγοι μάγειρες προειδοποιούν ότι οι Νέες Γονιδιωματικές Τεχνικές στη γεωργία θα υποβαθμίσουν την ποιότητα της υψηλής γαστρονομίας.

Πως φτιάχνονται τα πατατάκια; (VIDEO)

Στη βιομηχανική παραγωγή αποφλοιώνονται 6 τόνοι πατάτας την ώρα.

To δημοσίευμα του Γ. Ζαμπετάκη στους Sunday Times του Λονδίνου για τα καρτέλ

Γράμμα για την εκμετάλλευση και τα μειωμένα εισοδήματα των αγροτών.

Ταχίνι εμπορίου: Πως φτιάχνεται και πόσα πρόσθετα περιέχει

Πόσα και ποια πρόσθετα περιέχει το ταχίνι εμπορίου.

Καταγγελία στο cibum για κίνδυνο από αλλεργιογόνο σε ταβέρνα στην Αττική – Το προσωπικό είχε ενημερωθεί!

Σοβαρή καταγγελία για αμέλεια του προσωπικού σε εστιατόριο στο Αιγάλεω.

Πως επηρεάζει το σχήμα του ψωμιού τις θερμίδες – Επιστημονική μελέτη

Οι παραλλαγές του σχήματος του ψωμιού τροποποιούν κατά βούληση την πρόσληψη ψωμιού και επικαλύψεων.

233 Έλληνες παιδίατροι απαντούν για τη συμπληρωματική διατροφή στα βρέφη

Μεγάλη έρευνα σε Έλληνες παιδιάτρους για τις συστάσεις που δίνουν σχετικά με την διατροφή των βρεφών.

The twin experiment

Η ώρα του προβληματισμού.

Clostridium perfringens: Το βακτήριο που δηλητηριάζει κυρίως τους κρεατοφάγους

Κρέας που μαγειρεύεται σε μεγάλες ποσότητες και διατηρείται σε μη ασφαλείς θερμοκρασίες είναι το πιο πιθανό υπόστρωμα.

H εκμετάλλευση της Μεσογειακής Διατροφής για αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο η στροφή σε αγορές τους εξωτερικού όπου η αγοραστική δύναμη είναι πολλαπλάσια.

Έρευνα του AP συνδέει κολοσσούς όπως McDonalds και Coca-Cola με σχεδόν καταναγκαστική εργασία σε φυλακές

Μια συνθήκη που χαρακτηρίζουν ως ένα είδος "νομιμοποιημένης δουλείας".

Ταχίνι: H διατροφική του αξία και το εξαγωγικό του δυναμικό

Το 100% ελληνικό ταχίνι ΣΑΜΥΘΟΣ.

Οι τροφικές δυσανεξίες μειώνουν τις εισπράξεις στα εστιατόρια

Ποιο είναι το κορυφαίο εμπόδιο που αποτρέπει τους καταναλωτές να δειπνήσουν έξω.

Ξινός ή Γλυκός τραχανάς; Ιδού η απορία

Εύκολο, θερμαντικό και θρεπτικό πιάτο, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Πόση ποσότητα βιταμίνης D είναι επαρκής και ασφαλής – Διεθνής Πανεπιστημιακή μελέτη

Συμπλήρωμα βιταμίνης D: Ανασκόπηση των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν μια ημερήσια δόση 50 μg βιταμίνης D για ενήλικες στο γενικό πληθυσμό.

Ελλάδα και Ιρλανδία : Ηλεκτρικό ρεύμα

Σύντομη σύγκριση για τους λογαριασμούς ρεύματος.

Γιατί αγαπάμε τα σνακ – Επιστημονική μελέτη

Η εμπειρία ενός σνακ: Σωματικές αισθήσεις που συνδέονται με την κατανάλωση υγιεινών και ανθυγιεινών σνακ - Σύγκριση μεταξύ των επιπέδων του δείκτη μάζας σώματος των καταναλωτών.

Εμφιαλωμένο νερό: Η Nestle παραδέχθηκε απαγορευμένες μεθόδους παραγωγής για το φυσικό μεταλλικό!

Ο γίγαντας τροφίμων είπε πως είχε στόχο την "διατροφική τους ασφάλεια".

Ο Γ. Ζαμπετάκης απαντά στον Σ. Γκιαούρη για την μόλυνση στα ελληνικά κοτόπουλα

Απάντηση του καθηγητή Χημείας Τροφίμων Γιάννη Ζαμπετάκη*, στις διευκρινίσεις του καθηγητή Μικροβιολογίας Τροφίμων Ευστάθιου Γκιαούρη για το θέμα της μόλυνσης στα ελληνικά κοτόπουλα.

Τι θα πάθουμε αν πιούμε αλκοόλ ενώ παίρνουμε αντιβίωση

Κατάλογος αντιβιοτικών με τις σοβαρότερες αντιδράσεις.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο