Το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας είναι ένα σύγχρονο Ινστιτούτο ασφάλειας τροφίμων που προσφέρει υψηλής ποιότητας χημικές, μικροβιολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τροφίμων. Η ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες με διδακτορικές σπουδές και επιστημονικές δημοσιεύσεις που εργάζονται με σύγχρονα, εξελιγμένα αναλυτικά όργανα. Το HRIC διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων και Χημείας.
Αποστολή μας είναι η προστασία των πελατών που εξυπηρετούμε από τις παγίδες της άκρως ανταγωνιστικής, και νομοθετημένης βιομηχανίας τροφίμων. Παράλληλα, στόχος μας είναι η παροχή όλων των αναγκαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην παραγωγή, υποστήριξη και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας των καταναλωτών.
Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας (HRIC) πατήστε ΕΔΩ