Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Άρθρο του Λ. Αυγενάκη για τον πρωτογενή τομέα και την κλιματική κρίση

"Ο πρωτογενής τομέας καταλύτης λύσεων απέναντι στην κλιματική κρίση".

Από τα δικαστήρια στο χωράφι: Η δικηγόρος που παράγει βότανα – Διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του EIT

Σημαντική διάκριση για Ελληνίδα παραγωγό βοτάνων σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Ο μαθηματικός που έγινε αγρότης και παράγει premium λαχανικά

42 εξατομικευμένα λαχανικά για εστιατόρια δημιουργικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα.

O Ν. Γδοντέλης στο ERTnews: Επιστροφή στο μαγείρεμα είναι η απάντηση στον αυξημένο κίνδυνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

O Nίκος Γδοντέλης εξήγησε γιατί είναι επικίνδυνα τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα.

Tetra Pak Hellas: Ανάπτυξη με έμφαση στην βιώσιμη χάρτινη συσκευασία

Επενδύσεις σε μη αποσπώμενα καπάκια σε χάρτινες συσκευασίες της FrieslandCampina και επέκταση παραγωγής του σοκολατούχου γάλακτος της Δέλτα και σε συσκευασίες Tetra Pak

Α. Φιλακουρίδης (ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ): «Εστίαση στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που ζητά ο Έλληνας Καταναλωτής»

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.

Γ. Μπάλτας: “Ο πληθωρισμός της απληστίας κλονίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών”

Αναπόφευκτες οι επιπτώσεις του greedflation, στον τρόπο που οι καταναλωτές βλέπουν εταιρείες και μάρκες στις οποίες καταλογίζουν αδιαφορία ή κερδοσκοπία.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Ε. Καραγιάννη (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Η στρατηγική της κορυφής και η συμμετοχή στα Food Experts’ Awards

Η Εμπορική διευθύντρια της εταιρείας “Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ” μίλησε στο Cibum, για τη στρατηγική της εταιρείας που την έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης, των Ελλήνων καταναλωτών.

Α. Ανθίδου: Οι επικείμενες “εκπλήξεις” του Ελληνικού αμπελώνα και το storytelling του Λημνιού

Συνέντευξη της διευθύντριας της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», Αλεξάνδρας Ανθίδου.

Α. Φλουρής: Ο Έλληνας Επιστήμονας που μπήκε στη λίστα του ΤΙΜΕ100 Next 2023

Έλληνας επιστήμονας στη λίστα του περιοδικού TIME με τους 100 ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Α.Ζαμπέλας: Υγιής και ασφαλής παραμένει ο ενημερωμένος καταναλωτής

Συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ μετά τον θάνατο της Ελληνίδας στη Γαλλία από αλλαντίαση.

Γ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία

H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

Χ. Πάνου (Goody’s/Everest): «Στόχος μας η παροχή ποιοτικού και ασφαλούς φαγητού για όλους»

Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.

Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Η εταιρεία επιστημονικού εξοπλισμού εργαστηρίων και εστίασης κέρδισε δύο Gold βραβεία στα Food expert’s Awards 2023.

Λ. Αυγενάκης: “Μονόδρομος” για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πλήρης ενσωμάτωση των λειτουργιών του στο gov.gr 

«Δεν θα επιτρέψω να γίνουν παιχνίδια στην πλάτη των αγροτών» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Άρτεμις Ζερδέλη: Βελουτέ σούπες, κρύα ροφήματα, παγωτό βανίλια και άλλες προτάσεις για να μείνουμε δροσεροί και αυτό το καλοκαίρι!

Η διατροφολόγος Άρτεμις Ζερδέλη δίνει στο Cibum τις δικές της προτάσεις για μια καλοκαιρινή δίαιτα που θα μας κρατήσει δροσερούς σε περιόδους καύσωνα και δεν θα χαλάσει το διατροφικό μας πλάνο.

Αύξηση εξαγωγών ελληνικού ελαιολάδου σε αξία, 184%!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων- ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης μίλησε για την προοπτική των ελληνικών εξαγωγών στο απαιτητικό διεθνές σκηνικό.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο