Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Uncategorized

ΑρχικήUncategorized

Βίντεο: Ντελιβεράς σταματάει για να σβήσει φωτιά σε αυτοκίνητο

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

SafeChicken: Πρόγραμμα για τη μείωση του Campylobacter στο κρέας κοτόπουλου

Έως το 2025, οι παραγωγοί κοτόπουλου θα πρέπει να συμμορφώνονται με αυστηρότερους κανόνες της ΕΕ για την πρόληψη του Campylobacter στο κρέας

Παγκόσμια ημέρα οσπρίων: Η δύναμη της νεολαίας να μεταμορφώσει τα συστήματα αγροδιατροφής

Διαδικτυακή εκδήλωση του FAO για τη συμβολή των νέων στην επίτευξη βιώσιμων συστημάτων αγροδιατροφής

Νέο Deal στα Τρόφιμα: Θεοδωρόπουλος και EOS Capital Partners μπαίνουν στην «Ελληνικοί Χυμοί»

Η εταιρεία Ελληνικοί Χυμοί δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά χυμών από το 2003

Συσκευασία: Οικιακό κομποστοποιήσιμο λαδόχαρτο από την Kite Packaging

Ο υψηλός φραγμός δεν επιτρέπει την διαρροή από έλαια και λίπη

Ξενοδοχεία – Εστίαση: Δράσεις και προγράμματα πρόληψης έναντι μολυσματικών παραγόντων

Το καινοτόμο πρόγραμμα, Green and Clean Rooms with Anti-Infection Prevention είναι ένα σύνολο ειδικών διαδικασιών ελέγχου κατά των μολυσματικών παραγόντων

Συσσίτιο στη Φυλακή: Σερβίρουν “σκουπίδια” στα αμερικανικά σωφρονιστικά ιδρύματα – Έρευνα σε 41 πολιτείες

Στις Φυλακές των ΗΠΑ σερβίρονται σάπια, μουχλιασμένα ή μολυσμένα από παράσιτα τρόφιμα καθώς και εξαιρετικά επεξεργασμένα

Η κλιματική αλλαγή τα αλλάζει όλα… Μετατοπίζονται γεωγραφικά οι περιοχές καλλιέργειας καφέ, αβοκάντο και κάσιους

Οι περιοχές κατάλληλες και για τις τρεις καλλιέργειες μπορεί να επεκταθούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα και γεωγραφικά πλάτη, ειδικά για τα κάσιους και τα αβοκάντο

Μαρούλι: Νέα μελέτη για τα οφέλη του και για τις επιπτώσεις της επεξεργασίας πριν και μετά τη συγκομιδή

Οι πρακτικές αναπαραγωγής όσο και οι πρακτικές πριν τη συγκομιδή αποτελούν κρίσιμες στρατηγικές για την αύξηση των στοιχείων προάγουν την υγεία 

Καταναλωτής: Η άγνωστη επίδραση των ισχυρισμών στην… γεύση του προϊόντος

Επιστημονική μελέτη εξέτασε τον αντίκτυπο των πληροφοριών για ένα τρόφιμο στην οργανοληπτική αντίληψη του καταναλωτή

Νέα μελέτη: Το κρασί μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον Covid!

Σε σύγκριση με τους μη πότες, ο κίνδυνος COVID-19 ήταν 10-17% χαμηλότερος στους καταναλωτές κόκκινου κρασιού και 7-8% χαμηλότερος σε όσους πίνουν λευκό κρασί ή σαμπάνια.

Πάνω από 2.500 παράπονα και καταγγελίες δέχθηκε μέσα στο 2021 το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ)

Το 86,11% των καταγγελιών πάντως επιλύθηκαν, υπέρ των καταναλωτών, μετά από παρέμβαση του ΚΕ.Π.ΚΑ., στους προμηθευτές.

Η απάντηση της Kellogg’s για την κατάσχεση προϊόντων της, από την κυβέρνηση του Μεξικού

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μεξικού η Kellogg’s παραβίασε τη νομοθεσία περί εμπορίας φερόμενων "ανθυγιεινών" προϊόντων χρησιμοποιώντας τακτικές μάρκετινγκ κινουμένων σχεδίων

Αλκοολούχα ποτά: Πως έχει επηρεαστεί ο κλάδος από την πανδημία και τι να περιμένουμε στη συνέχεια

Μεταξύ των κατηγοριών ποτών που αναμένεται να αναπτυχθούν ταχύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ηγέτης είναι τα RTD,( Ready To Drink) τα οποία σημείωσαν αύξηση πωλήσεων κατά το 2020 και το 2021 άνω του 26%

Θεσσαλονίκη: Πορεία delivery για τα πρόστιμα για τα rapid test

Τα πρόστιμα που έχυν επιβληθεί στους διανομείς φαγητού κυμαίνονται από 300 έως και 2.100 €

Βασιλική Αδαμίδου – Lidl: Emboldened Women Business Leaders 2022

"Όσο καλύτερα κατανοούμε όλοι τις παγκόσμιες προκλήσεις, τόσο πιο επιτυχημένοι θα αναδειχτούμε στην ενδυνάμωση των επόμενων γενεών"

Διεθνή: πολλαπλή ανάκληση λόγω αδήλωτου αλλεργιογόνου

Έξι διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων ανακαλούνται για τον ίδιο λόγο.

Διεθνή: Άνοιξε μπαρ με θέμα την ταινία “Μόνος στο σπίτι”

Το πρωτότυπο Bar έχει μια αναπαράσταση από το σαλόνι της οικογένειας McCallister, ειδικά  κοκτέιλ με θέμα το Home Alone και μια επιλογή από σνακ εμπνευσμένα από την εφευρετικότητα του Kevin

Καινοτομία: Βατόμουρα, κεράσια και νεκταρίνια χωρίς κουκούτσια!

Αμερικάνικη startup αλλάζει το DNA των φρούτων ώστε να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στους καταναλωτές

McDonald’s: Χαμός με τους delivery και στη Βρετανία- Μποϊκοτάζ στις παραγγελίες – Αντιδρούν στη μείωση μισθών

Οι οδηγοί ντελίβερι στο Σέφιλντ δεν εκτελούν παραγγελίες για δεύτερη εβδομάδα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο