Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Uncategorized

ΑρχικήUncategorized

Διεθνή: Γιατί υποβάλλονται τόσες πολλές ομαδικές αγωγές κατά της βιομηχανίας τροφίμων;

Το 2020, ο αριθμός των δικαστικών υποθέσεων από καταναλωτές που ισχυρίστηκαν ότι οι εταιρείες τροφίμων και ποτών των ΗΠΑ, τους εξαπάτησαν έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών

Ποιο ελληνικό ελαιόλαδο κατέκτησε την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη Evoo World 2021

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με τα πέντε πρώτα βραβεία για την γεύση και την ποιότητα των γαστρονομικών (Flavored Oils) ελαιολάδων τους

Η ανακύκλωση δεν γλυτώνει τον πλανήτη από την πλαστική ρύπανση

Η παραγωγή πλαστικού προβλέπεται ότι θα διπλασιαστεί ως το 2040.

Εστίαση: Συνεχίζονται τα πρόστιμα και τα λουκέτα για παραβίαση των μέτρων

Πρόστιμα συνολικού ύψους 14.600 ευρώ σε τρεις ημέρες

Στην Ελλάδα ο τελικός του Metaxa Twelve Challenge

Στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2021

Οι καραμέλες κάνουν καλό! Τα αντιοξειδωτικά τους είναι ισοδύναμα με ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού!

Ευεργετικές οι επιπτώσεις των καραμελών στην υγεία

Συσκευασία: Χαρτοκιβώτια και αποτύπωμα άνθρακα

Το αποτέλεσμα πρόσφατης μελέτης

Miniature Cooking: Μαγειρική μικρής… πολύ μικρής… “τοσοδούλας” κλίμακας!

Miniature cooking, είναι το hobby που μπαίνει πια και στην εστίαση. Τα βρώσιμα μικροσκοπικά τρόφιμα παρασκευάζονται από πραγματικές πρώτες ύλες και υλικά, μαγειρεμένα με...

Νοοτροπία Ασφάλειας Τροφίμων – Food Safety Culture

Τι γνωρίζετε για την Νοοτροπία Ασφάλειας Τροφίμων;

FOOD DEFENSE BASICS I (eng)

Γνωρίζετε τις βασικές Αρχές Διαχείρισης  Άμυνας Τροφίμων;

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο