Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Υόρκη: Χρυσό βραβείο για το ελαιόλαδο «Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα» στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου

ΑρχικήΝέαΝέα Υόρκη: Χρυσό βραβείο για το ελαιόλαδο «Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα» στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου
spot_img

cibum team

  Χρυσό βραβείο απέσπασε η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου της Νέας Υόρκης με το ελαιόλαδο Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα (Ananias PDO Kalamata).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός NYIOOC αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόλογες διοργανώσεις στον κλάδο του ελαιολάδου, ενώ κάθε χρόνο επαγγελματίες του χώρου αναμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των νικητών, καθώς τα εν λόγω βραβεία δημιουργούν προστιθέμενη αξία για κάθε brand ή εταιρία. Είκοσι κριτές ανέλυαν επί σειρά ημερών 1.159 ελαιόλαδα από 28 χώρες προκειμένου να δημιουργήσουν το ετήσιο listing of award winners(bestoliveoils.com), που θεωρείται ευρέως ο πιο αξιόπιστος οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Πλέον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στη λίστα συναντάται και το Ελαιόλαδο Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα (Ananias PDO Kalamata), που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται από τον συνδυασμό του άριστου κλίματος της περιοχής και της ιδιαίτερης καλλιεργητικής φροντίδας των ελαιώνων.

Η διοίκηση της εταιρίας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ- μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ- σημειώνει ότι το βραβείο αυτό ανοίγει νέες προοπτικές και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίσης, αποτελεί εργαλείο για την επέκταση του Ananias PDO Kalamata σε νέες αγορές πέραν των ήδη υφιστάμενων, όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Νορβηγία, Σουηδία, Κολομβία, Ρουμανία, Λιθουανία κ.ά.

Δείτε: Γάλα: Ένα τρόφιμο σύμβολο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ποια είναι η αλλαγή, εξαιτίας της οποίας μπορούμε να πίνουμε γάλα. 

Δείτε: Το σχέδιο της Mondelez International για την Chipita 

Ανατροπή: Τοξικές χημικές ουσίες και σε συσκευασίες φυτικής προέλευσης (plant-based)

Δείτε: Νοθεία φέτας: Αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο των ποινών. Στις 2 Ιουνίου οι αποφάσεις για την ΟΜΗΡΟΣ 

Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru  

Δείτε: EFSA: Σε δημόσια διαβούλευση το νέο σχέδιο καθοδήγησης για την αξιολόγηση κινδύνων από χημικά μείγματα  

 Δείτε: ΘΕΜΑ: Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

 Δείτε: Πότε θα αυξηθούν οι τουριστικές ροές. Πόσα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει  

Δείτε: Ξενοδοχεία: πως θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια  

Δείτε: Διαδικτυακό σεμινάριο της EFSA για ένζυμα, αρωματικές ύλες και πρόσθετα τροφίμων 

Δείτε: Μεγάλη απάτη τροφίμων στην Ιταλία. 6 εντάλματα σύλληψης για παραπλανητική ετικέτα 

Δείτε: ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο