Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
15.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BSI: Διαδικτυακό σεμινάριο για το Food Defense

ΑρχικήΝέαBSI: Διαδικτυακό σεμινάριο για το Food Defense
spot_img

cibum team


Το BSI διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στις 14 Ιουλίου, για Food Defence, και πώς ο «τρόπος καθοδήγησης» της βιομηχανίας, PAS 96 – Ένας οδηγός για την προστασία και την υπεράσπιση τροφίμων και ποτών από σκόπιμη επίθεση , μπορεί να υποστηρίξει εσάς και τον οργανισμό σας στο ταξίδι σας για την οικοδόμηση ενός προγράμματος υπεράσπισης τροφίμων.

 Η υπεράσπιση του φαγητού και του ποτού σας είναι απαραίτητη για τη μάρκα και τη φήμη της επιχείρησής σας. Παρόλο που μπορεί να έχετε ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων για να αποτρέψετε τυχαία μόλυνση, μια σκόπιμη επίθεση μπορεί να παρακάμψει τα πρωτόκολλα ασφάλειας τροφίμων – ακόμη και μεταξύ των πιο αυστηρών συστημάτων.

Ο σκοπός του PAS 96 είναι να καθοδηγήσει τους υπευθύνους επιχειρήσεων τροφίμων μέσω προσεγγίσεων και διαδικασιών για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των αλυσίδων εφοδιασμού σε απάτες ή άλλες μορφές επίθεσης. Στόχος του είναι να διασφαλίσει την αυθεντικότητα του φαγητού ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα μιας επίθεσης και μετριάζοντας τις συνέπειες μιας επιτυχημένης επίθεσης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα μάθετε:

Μια εισαγωγή στο Food Defense και στον κλάδο σας «πώς να καθοδηγήσετε» – PAS 96: 2017

Η χρήση του PAS 96 θα σας βοηθήσει να μειώσετε την πιθανότητα μιας σκόπιμης επίθεσης

Πώς η χρήση του PAS 96 θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον αντίκτυπο μιας επίθεσης στην επιχείρηση τροφίμων σας

Πώς θα βοηθήσει το PAS 96 να σας παρέχει ένα πλαίσιο για να δείξετε τα σχέδιά σας για την Άμυνα Τροφίμων σε ενδιαφερόμενους

Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε επίσης:

Aπίστευτο: το Νο1 ποτό σε πωλήσεις στον κόσμο είναι… παγκοσμίως άγνωστο! 

Εστίαση: “Λουκέτο” για όρθιους πελάτες, ακόμη και από φωτογραφίες ή Video στα social media 

Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού

Oξείδιο του αιθυλενίου: Συνεχίζονται οι ανακλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη

Γιατί αλλάζει όνομα η γαλλική σαμπάνια στη Ρωσία 

Νομοθεσία βιολογικών τροφίμων: Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το λογότυπο; 

Νέα υπηρεσία καταγγελιών για την ασφάλεια τροφίμων

Φάκελος Ισταμίνη: η τοξίνη που προκαλεί τροφικές δηλητηριάσεις 

Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού 

Φάκελος Κουμαρίνη: γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που περιέχουν κουμαρίνη 

ΕΦΕΤ: Αλλαγές στον τρόπο επιβολής προστίμων στις επιχειρήσεις τροφίμων

Έρευνα: επιμέλεια και επιμονή στην καθαριότητα, έφερε ο covid! 

Αυτό είναι το super food που πετάμε όλοι και δεν έχουμε ιδέα, για τα τεράστια οφέλη του στον οργανισμό….

Εστίαση: Πότε θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για τον έλεγχο των εμβολιασμένων

5 μελλοντικά θέματα ασφάλειας των τροφίμων που πρέπει να γνωρίζετε

Β. Ρούσσος: Η Ειρήνη Παππά έπεσε στα πόδια του για ένα ζεϊμπέκικο! 

Δροσερή καλοκαιρινή μακαρονάδα με λεμόνι!

Αρχές Λειτουργίας Ανιχνευτών Μετάλλων στην Βιομηχανία Τροφίμων

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα