Μαθήματα ασφάλειας, ποιότητας και στρατηγικών επιλογής κατεψυγμένων προϊόντων.
Στις 3 Δεκεμβρίου 2024, η Ioniki, σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα: Κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο: «Ορθές πρακτικές και στρατηγικές επιλογής για ξενοδοχεία».
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την ασφάλεια, την ποιότητα και τις στρατηγικές επιλογής κατεψυγμένων προϊόντων, καθώς και για τις προκλήσεις της τουριστικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Το σεμινάριο υπογράμμισε τη σημασία της βιωσιμότητας και της υψηλής γευστικής εμπειρίας στα ξενοδοχεία.
Η Ioniki στηρίζει την εκπαίδευση νέων επαγγελματιών, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού.