Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού

ΑρχικήΝέαΚΡΙ ΚΡΙ: πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού
spot_img

cibum team

  Την πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού στην ελληνική αγορά κατέκτησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών και μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παρουσίας 30 χρόνων στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».


Δείτε: Έρευνα: οι φυτοφάγοι έχουν περισσότερους υγιείς βιοδείκτες από τους κρεατοφάγους 

Δείτε: Υπ. Εργασίας: Άδεια πατρότητας 14 ημερών μετ’ αποδοχών  

Δείτε: Νοθεία Φέτας: δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για την γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ  

Δείτε: EFSA: πιο συστηματικός τρόπος υπολογισμού και παρουσίασης του χρόνου ζωής  

 Δείτε: ΣΕΑΟΠ: Αλλάζει το ρυθμιστικό πλαίσιο παραγωγής και επισήμανσης των αλκοολούχων ποτών της Ευρώπης   

Δείτε: Εντός των επόμενων ημερών η σύμβαση στον τουρισμό γίνεται υποχρεωτική σε όλο τον κλάδο  

 Δείτε: Αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή τουριστών στις 15 Μαΐου  

 Δείτε: «Το πάει το γράμμα» ο μουσακάς; 

Δείτε: Αγρότες σε ΗΠΑ και ΗΒ θάβουν τα εσώρουχα τους στα χωράφια  

Δείτε: Απόφαση σταθμός της ΕΕ: ενέκρινε έντομα ως τρόφιμα. Γιατί η κατανάλωση εντόμων είναι μονόδρομος για την ανθρωπότητα. 

Δείτε: Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του  

 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο