Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο για τις αναδυόμενες τεχνολογίες στις συσκευασίες PET

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΔωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο για τις αναδυόμενες τεχνολογίες στις συσκευασίες PET
spot_img

Διαδικτυακό σεμινάριο από την Husky Technologies για τις κυρίαρχες τάσεις και τεχνολογίες στις συσκευασίες PET με βάση τα προμορφώματα.

Η παραγωγή συσκευασιών PET με βάση τα προδιαμορφώματα εξελίσσεται ταχέως ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς και με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών. 

Συμβαδίζετε με αυτές τις αλλαγές και τις ευκαιρίες; Λαμβάνετε τα σωστά βήματα για να εξασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας; Οι ειδικοί μοιράζονται τις κορυφαίες τάσεις στην παραγωγή συσκευασιών με βάση τα προμορφώματα και θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα επόμενα χρόνια. 

Συνδεθείτε στο ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο με τον Husky την Τρίτη  27 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:00 (EDT) | 14:00 (BST) | 15:00 (CEST)  για να εξερευνήσετε τις εξής ενότητες:

  • Η αυξανόμενη ευκαιρία για εφαρμογές που βασίζονται σε προμορφώματα
  • Πώς να προσαρμοστείτε στις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών
  • Η αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμη παραγωγή συσκευασιών και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό
  • Πώς η παρακολούθηση συστημάτων εμπειρογνωμόνων δίνει στους παραγωγούς ένα βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Οι πιο πρόσφατοι τρόποι για την αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγής

H Husky Technologies είναι εταιρεία που εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνολογίες στη συσκευασία. Έχει παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες με αξιότιμους πελάτες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες. Εστιάζοντας σε αειφόρες πρώτες ύλες, επαναχρησιμοποίηση υλικών και αποκλειστική χρήση πολυμερών ιατρικής ποιότητας, η Husky συνεχίζει να δεσμεύεται να ενεργοποιήσει την κυκλική οικονομία τώρα και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο