Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Ελληνικές επιχειρήσεις: Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης

Έρευνα έδειξε ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για προγράμματα κατάρτισης αλλά και προβλήματα στην εξεύρεση εργαζομένων.

Τελικά, είναι γρουσουζιά να γλείφεις το μαχαίρι;

Και αν έχει μείνει πάνω το καλύτερο συστατικό από τη γέμιση της τούρτας;

Greenwashing και στα παπούτσια – Το πρόγραμμα VETting Green

Μπορούμε να καταπολεμήσουμε το "πράσινο ξέπλυμα" (greenwashing) στον τομέα ένδυσης και υποδηματοποιίας;

Πρόληψη της φλεγμονής και των καρδιαγγειακών παθήσεων – Το νέο βιβλίο του Γ. Ζαμπετάκη που καλύπτει τα κενά γνώσης

Στο νέο Βιβλίο του, ο Γιάννης Ζαμπετάκης διαλύει τον μύθο της χοληστερόλης, ως αιτία καρδιακών παθήσεων.

Η πρωτοποριακή βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας υψηλής ανάλυσης με τις πάνω από 1000 ταυτοποιημένες χημικές ουσίες

Ερευνητές αναπτύσσουν ανοικτής πρόσβασης βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας χημικών ουσιών για την υποβοήθηση των δοκιμών ασφάλειας τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Εστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για πιάτα Halal

Η Ελληνική εστίαση προετοιμάζεται για την εξυπηρέτηση επισκεπτών με halal διατροφικές ανάγκες.

31 καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο

Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για σχεδόν 10.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο.

Παγκόσμια πρωτοτυπία το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Παν. Θεσσαλίας 

 Καινοτόμο εγχείρημα εκπαίδευσης και καλλιέργειας της κριτικής σκέψης.

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση Συσκευασία 2024

Καινοτομία, νέες τάσεις και ασφάλεια στην συσκευασία τροφίμων.

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο TÜV: Food safety culture advanced training course TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Δωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού – Εκ νέου υποβολή αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν εκπαίδευση σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Οι ασθένειες που σχετίζονται με τη διατροφή είναι η Νο. 1 αιτία θανάτου – Ωστόσο οι ιατρικές σχολές δεν διδάσκουν συμβουλές διατροφής

Diet-related diseases are the No. 1 cause of death in the US – yet many doctors receive little to no nutrition education in med school

Πως να διατηρήσετε τη γνώση στη μνήμη – Σεμινάριο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάριο για την απόκτηση και διατήρηση της γνώσης στη μνήμη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τον Πάνο Δημάκη.

18 επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην λίστα των κορυφαίων 2% Ερευνητών του Κόσμου

18 Έλληνες επιστήμονες στη λίστα «World's Top 2% Scientists List».

7ο  Trophy-Τροφή Meetup στην Αθήνα – Βιωσιμότητα και πρωτογενής τομέας από το Γεωπονικό Αθηνών και τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Πώς μπορεί ο πρωτογενής τομέας να γίνει βιώσιμος; Πώς μειώνεται η χρήση πλαστικών στην Αγροδιατροφή; Ποιες είναι οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που διαμορφώνονται;

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις τάσεις στα σνακ

Καταναλωτικές τάσεις και λύσεις προϊόντων σνακ.

Σεμινάριο της ΠΕΤΕΤ για αλλεργιογόνα ισχυρισμούς υγείας και διατροφικές ετικέτες

Σεμινάριο, Επισήμανση-αλλεργιογόνα-διατροφική ετικέτα-ισχυρισμοί διατροφής & υγείας (κανονισμοί 1169 και 1924) από την ΠΕΤΕΤ.

Γεωπονικό Αθηνών: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης

Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης».

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Δημοφιλή γλυκά και σνακ με διοξείδιο του τιτανίου και γλυκερόλη – Οι εργαστηριακές δοκιμές και οι συμβουλές των παιδιάτρων

Η συνέπειες της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων, είναι η παχυσαρκία, προβλήματα ψυχικής υγείας, αυξημένος κίνδυνος καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης