Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Δωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού – Εκ νέου υποβολή αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν εκπαίδευση σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Οι ασθένειες που σχετίζονται με τη διατροφή είναι η Νο. 1 αιτία θανάτου – Ωστόσο οι ιατρικές σχολές δεν διδάσκουν συμβουλές διατροφής

Diet-related diseases are the No. 1 cause of death in the US – yet many doctors receive little to no nutrition education in med school

Πως να διατηρήσετε τη γνώση στη μνήμη – Σεμινάριο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάριο για την απόκτηση και διατήρηση της γνώσης στη μνήμη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τον Πάνο Δημάκη.

18 επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην λίστα των κορυφαίων 2% Ερευνητών του Κόσμου

18 Έλληνες επιστήμονες στη λίστα «World's Top 2% Scientists List».

7ο  Trophy-Τροφή Meetup στην Αθήνα – Βιωσιμότητα και πρωτογενής τομέας από το Γεωπονικό Αθηνών και τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Πώς μπορεί ο πρωτογενής τομέας να γίνει βιώσιμος; Πώς μειώνεται η χρήση πλαστικών στην Αγροδιατροφή; Ποιες είναι οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που διαμορφώνονται;

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις τάσεις στα σνακ

Καταναλωτικές τάσεις και λύσεις προϊόντων σνακ.

Σεμινάριο της ΠΕΤΕΤ για αλλεργιογόνα ισχυρισμούς υγείας και διατροφικές ετικέτες

Σεμινάριο, Επισήμανση-αλλεργιογόνα-διατροφική ετικέτα-ισχυρισμοί διατροφής & υγείας (κανονισμοί 1169 και 1924) από την ΠΕΤΕΤ.

Γεωπονικό Αθηνών: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης

Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης».

“Πως να πουλήσετε την Ασφάλεια Τροφίμων” – Νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για υπεύθυνους ποιότητας και επαγγελματίες της ασφάλειας τροφίμων 

Πρακτικός οδηγός για την αποτελεσματική επικοινωνία της σημασίας της ασφάλειας των τροφίμων.

ΝΟΥΝΟΥ: Συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε μελέτες για τη διατροφική αξία του πρωινού

Ουσιαστική η συμβολή του ισορροπημένου πρωινού στον περιορισμό εμφάνισης υπερβαρότητας ή παχυσαρκίας και της ανεπάρκειας θρεπτικών συστατικών στα παιδιά.

Απαράδεκτες οι αλλαγές στα ονόματα χημικών ενώσεων στα σχολικά βιβλία – Επιστολή διαμαρτυρίας έξι τμημάτων Χημείας ΑΕΙ

Εισάγονται στα νέα βιβλία ονομασίες όπως νάτριο χλωρίδιο και άνθρακας διοξείδιο, αντί χλωρίδιο του νατρίου ή χλωριούχο νάτριο και διοξείδιο του άνθρακα.

Συγκροτείται Εθνική Επιτροπή AKIS για την εκπαίδευση και κατάρτιση των αγροτών

Η Επιτροπή θα έχει επιτελικό ρόλο και θα θέτει στόχους σε ζητήματα εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και καινοτομίας.

Το πρώτο συνέδριο για την αισθητηριακή ανάλυση (sensory science) στην Ελλάδα

1st Hellenic Sensory Science Conference (SENSO Conference 2024) 25-28 Ιουνίου 2024 - Μύρινα, Λήμνου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Χ. Μιχαλακέλης: Ορόσημο για την διεθνοποίηση της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης η Διεθνής έκθεση ΝAFSA

Δηλώσεις του Χρήστου Μιχαλακέλη προέδρου της Study in Greece.

Υπουργείο Υγείας: Ξεκινά δράση σε σχολεία για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

Από Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία θα υπάρξουν δράσεις για την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας.

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης.

Προϊστορική κουζίνα από το ΑΠΘ: Πλιγούρι και φάβα σε φουρνάκι της εποχής του Χαλκού

Προϊστορικά μαγειρέματα στο campus του ΑΠΘ με πλιγούρι Μεσημεριανής Τούμπας σε φουρνάκι της Εποχής του Χαλκού.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο