Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Τουρισμός – Φιλοξενία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης - Σε ποιες πόλεις λειτουργούν οι σχολές - Οι ειδικότητες

Γιατί επιμένουμε και θα επιμένουμε….

Γιατί η "Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως..."

Στα πόσα εγκλήματα… καιγόμαστε;

Τα "εγκλήματα" της Ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων

Πανελλήνιες 2022: Γιατί να επιλέξω το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο;

Σήμερα, 18 Ιουλίου ακριβώς τα μεσάνυχτα, λήγει η προθεσμία υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων. Γιατί ένας υποψήφιος να επιλέξει το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο;

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάρια για την Ασφάλεια Πληροφοριών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κ. Βίλλιος: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι η υπηρεσία εμπιστεύθηκε το φορέα μας για τη διενέργεια δύο εξαιρετικά σημαντικών σεμιναρίων. Θα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε με γνώση και εκπαίδευση σε όποιον τομέα κριθεί απαραίτητος"

Α. Μέγα, Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής: Ευκαιρίες και κίνδυνοι διαβάζοντας τη λίστα του Taste Atlas

Η Δρ Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, σχολιάζει στο cibum για την καλή επίδοση των ελληνικών τυριών στη λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Πρόσκληση σε Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σας προσκαλεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα, η οποία θα μεταδοθεί και σε live streaming.

Η διαδικασία παραγωγής μηλίτη έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Bristol

Βρετανικό πανεπιστήμιο εισάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μαθαίνει τα μυστικά για την παραγωγή μηλίτη στους φοιτητές.

Γεωργικοί Σύμβουλοι: Αρχίζει το πρόγραμμα διαδικτυακής επιμόρφωσης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και θα κληθούν να το παρακολουθήσουν 2.759 εκπαιδευόμενοι.

ΓΠΑ: Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

Αιτήσεις στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022

Λύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους εργαζόμενους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης.

Α.Π.Θ.: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή»

Ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει 14 θέσεις του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή» για το πανεπιστημιακό έτος 2022-2023.

Δωρεάν Webinar του ΠΟΥ για την Ασφάλεια Τροφίμων

Θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την καλύτερη υιοθέτηση νέων εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων στις παραδοσιακές αγορές

ΠΑΔΑ: Προκήρυξη προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών “Καινοτομία, ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων”

Ανακοινώθηκε η νέα προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του ΠΑΔΑ.

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επισιτιστική κρίση: Αυξανόμενες τιμές, πείνα και διορθωτικές ενέργειες

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ίδρυμα Rosa-Luxemburg και την IPES-Food στις 15 Ιουνίου 2022

Δωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: “Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας”

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Μάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων

Δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση από το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ στη Ιρλανδία.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: “Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου”

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τη Σχολή Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα.

Διεύρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με το μικρότερο κόστος σε ομαδικά προγράμματα

Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό- απολύμανση, από μολυσματικές μικροβιακές Λοιμώξεις

ΠΕΤΕΤ: Νέο πρόγραμμα διά ζώσης κατάρτισης

Μετά από δυόμισι χρόνια η ΠΕΤΕΤ επανέρχεται στις διά ζώσης δράσεις, διοργανώνοντας σεμινάριο με φυσική παρουσία.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης