Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Δωρεάν Ημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αντιδράσεις στην Παγκόσμια Διατροφική Κρίση

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους παραγωγικούς φορείς του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι ελεύθερη και δωρεάν

Πτηνοτροφία: Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης από τη “νέα Γεωργία Νέα Γενιά”

55 νέοι πτηνοτρόφοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική εκτροφή κρεοπαραγωγών πτηνών, όπως το κοτόπουλο και η γαλοπούλα.

Μαθήματα παρασκευής μπουγάτσας στο Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ

Καθηγητής ο Φ. Μπαντής ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης

Γιατί τα Τμήματα Επιστήμης Τροφίμων Χρειάζονται Ηγετικά Συμβούλια

Τα συμβούλια ηγεσίας της επιστήμης των τροφίμων μπορούν ενδεχομένως να παρέχουν μια σειρά από ζωτικά οφέλη στους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και το πανεπιστήμιο γενικότερα.

ΠΕΦ: Δωρεάν Εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες Regulatory Affairs και Quality Assurance

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προχωράει στη δημιουργία της πλατφόρμας επαγγελματικής εξέλιξης ΠΕΦ Professional Development, σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας.

Δωρεάν Webinar: Ireland 2050 – Food Security and Zero Carbon Emissions

Συζήτηση σχετικά με το διατροφικό μοντέλο της Ιρλανδίας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ – “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων”

Η ΠΕΤΕΤ συμμετέχει στην 10η Artozyma με τη διεξαγωγή της επιστημονικής ημερίδας, "Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων".

Εστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης”

Βέλτιστες μέθοδοι υπολογισμού και ελέγχου του κόστους στα καταστήματα μαζικής εστίασης από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Coca-Cola 3E: Ο Μεγαλύτερος κύκλος ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδεύσεων και ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο εστίασης και τουρισμού

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες από 100 ανοιχτές θέσεις στην Coca-Cola Τρία Έψιλον καθώς και 10 υποτροφίες

Δωρεάν σεμινάριο του ΕΛΓΟ-Δήμητρα για την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία

Σεμινάριο με θέμα την ολοκληρωμένη φυτοπροστασία διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών και Αμπέλου και το ΙΕΚ Κρήτης στις 28 Φεβρουαρίου.

Eurostat: Δωρεάν webinar για την ευρωπαϊκή τροφική αλυσίδα

Το webinar είναι ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από λάτρεις της γεωργίας έως στατιστικολόγους και δημοσιογράφους

Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων: Πρόσκληση για σύσταση Ομάδας Φοιτητών ΠΣΔΔ

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για φοιτητές/φοιτήτριες όλων των βαθμίδων (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό)

Επιστημονικό κέντρο Βιοϋμενίων αποκλειστικά για την αντιμετώπιση των βιοφίλμ στη Βιομηχανία τροφίμων

Τα βιοφίλμ στα συστήματα ύδρευσης που χρησιμοποιούνται στα εργοστάσια παρουσιάζουν αλλοίωση του προϊόντος και κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών, και πρέπει να ελέγχεται.

Η Nestlé θα εγκαινιάσει ένα νέο Ινστιτούτο Γεωργικών Επιστημών

Το ινστιτούτο θα εδρεύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λωζάνη της Ελβετίας, οι οποίες πρόκειται να εγκαινιαστούν επίσημα αργότερα αυτό το έτος.

FAO: Δωρεάν Webinar για την εισαγωγή του νέου έργου με στόχο τη μείωση της τροφιμογενούς AMR

Στόχος του webinar είναι η υποστήριξη περιορισμού και της μείωσης της τροφιμογενούς μικροβιακής αντοχής (AMR).

Δωρεάν webinar: Εκπαίδευση «ISO 22000:2018 / HACCP – Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – Ανάλυση Κινδύνων και Κ.Σ.Ε.»

Το workshop διοργανώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, στο πλαίσιο των δράσεων του ως μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network

Ξενοδοχεία – Εστίαση: Δράσεις και προγράμματα πρόληψης έναντι μολυσματικών παραγόντων

Το καινοτόμο πρόγραμμα, Green and Clean Rooms with Anti-Infection Prevention είναι ένα σύνολο ειδικών διαδικασιών ελέγχου κατά των μολυσματικών παραγόντων

Δωρεάν διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το Aegean Cuisine

Τα σεμινάρια, απευθύνονται τόσο στις επιχειρήσεις εστίασης όσο και στους παραγωγούς, μέλη του δικτύου Aegean Cuisin

Πτηνοτροφία: Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης

Σε ποιες περιοχές υλοποιείται το πρόγραμμα με θέμα "Κρεοπαραγωγός Πτηνοτροφίας"

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης