Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Ελληνο- Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο  διοργανώνει  το «Business Transformation Stories»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΤο Ελληνο- Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο  διοργανώνει  το «Business Transformation Stories»
spot_img

Ανάδειξη της αξίας του διαλόγου μεταξύ των επιχειρήσεων, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων σε πολλούς τομείς.

Το  Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, διοργανώνει την τρίτη εκδήλωση της σειράς με τίτλο «Business Transformation Stories ΙΙΙ» την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στην Νομαρχία Αλεξανδρούπολης και ώρα 18:30.

Η σειρά εκδηλώσεων «Business Transformation Stories», αποτελεί μία πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΑΕΕ, με στόχο την ανάδειξη της αξίας του διαλόγου μεταξύ των επιχειρήσεων, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων σε πολλούς τομείς. Η ανάγκη μετασχηματισμού των επιχειρήσεων λόγω της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών, η υιοθέτηση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης, η προσαρμογή στις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον και στις δεξιότητες που απαιτούνται από το ανθρώπινο δυναμικό στις μέρες μας,  οδηγούν στην εξέλιξη και μεταμόρφωση των επιχειρήσεων με απώτερο στόχο να παραμένουν βιώσιμες.

Σε συνέχεια των  αντίστοιχων εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εδραιωμένες αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις της περιοχής του Έβρου θα μιλήσουν για την εμπειρία τους  αναδεικνύοντας  τις πρακτικές που ακολούθησαν στον μετασχηματισμό των οργανισμών τους, τις αλλαγές στον εργασιακό χώρο, παραμένοντας ανταγωνιστικοί σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Στη πρώτη ενότητα της εκδήλωσης που έχει τίτλο «Digital Transformation & Artificial Intelligence», οι συμμετέχοντες μοιράζονται την εμπειρία τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των εταιρειών τους και στο πως η αλλαγή αυτή επιφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους. 

Στην δεύτερη ενότητα «Workplace Τransformation», θα συζητηθεί  ο μετασχηματισμός στο χώρο εργασίας, οι δεξιότητες που χρειάζονται πλέον από το ανθρώπινο δυναμικό και το πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της συνεργασίας, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην ενίσχυση της δέσμευσης των εργαζομένων.

Η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΑΕΕ,  σε δηλώσεις της επισήμανε: «Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, η συνεργασία και ο ανοικτός διάλογος μπορούν να βοηθήσουν στον ουσιαστικό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στην διατήρηση μιας πορείας ανάπτυξης. Από τη μία πλευρά, οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο, βοηθώντας τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στις προσπάθειές τους για πιο σταθερά βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και στην εξέλιξη του εργασιακού περιβάλλοντος. Από την άλλη, μεγάλες, εδραιωμένες επιχειρήσεις διαθέτουν πλήθος γνώσεων και μακροχρόνια εμπειρία, που μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στις νεοφυείς».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του LIGHT HUB και του mindspark+. Περισσότερες πληροφορίες  για την εκδήλωση στον ακόλουθο  σύνδεσμο https://www.amcham.gr/events/event/business-transformation-stories-alexandroupoli/

Για παρακολούθηση και εγγραφή:

https://www.eventora.com/en/Events/Business-Transformation-Stories-Alexandroupoli

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο