Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Α. Κανάκη – SIMPLY BURGERS στο cibum: Σταθερή επιδίωξη, άριστη ποιότητα και γεύση, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή

ΑρχικήΝέαΗ Α. Κανάκη - SIMPLY BURGERS στο cibum: Σταθερή επιδίωξη, άριστη ποιότητα και γεύση, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή
spot_img

Η Δήλωση της Training & Quality Control Manager των Simply Burgers, Αθηνάς Κανάκη στο cibum για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Τακτική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιοτικής Διαχείρισης, αυστηρή επιλογή προμηθευτών και Α’ Υλών καθώς και διαρκείς έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια ροής»

Η δημοφιλής αλυσίδα Simply Burgers πρωτοπορεί σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα συμβατά με τις αρχές HACCP και στα 12 καταστήματα που λειτουργούν στην Αττική. Από την προετοιμασία των γευμάτων ως και την παράδοση της κάθε παραγγελίας, όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου επιδιώκουν να διασφαλίζουν συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Όλα αυτά, αντικατοπτρίζονται μέσα από διαδικασίες και τεχνολογίες που αξιοποιούνται καθημερινά, όπως η τακτική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιοτικής Διαχείρισης, η αυστηρή επιλογή προμηθευτών και Α’ Υλών καθώς και οι διαρκείς έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια ροής, από την παραλαβή και την προετοιμασία ως την παράδοση των γευμάτων.

Λίγα Λόγια για την Πορεία των Simply Burgers
Η εταιρία που δημιούργησε και λειτουργεί το σήμα Simply Burgers ξεκίνησε τo πρώτο κατάστημα τον Μάιο του 2003 με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στις κατηγορίες «Burger» και «Delivery» στην Ελλάδα.  Με έμφαση στην καινοτομία και στην συνεχή βελτίωση επαναπροσδιόρισε την κατηγορία του Burger στην Ελλάδα, από «fast food» σε αληθινό φαγητό «Real Food» και σε μια κατηγορία που πλέον κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά μαζικής εστίασης.  Πολλές καινοτομίες της αγοράς που πλέον θεωρούνται δεδομένες καθιερώθηκαν πρώτα από τα Simply Burgers.

Σήμερα, η διοίκηση της εταιρίας υλοποιεί μία σταδιακή αναπτυξιακή στρατηγική με βάση την αξιοποίηση της τεχνολογικής και διοικητικής υποδομής της με στόχο να συμβάλει στην απαραίτητη ενοποίηση μέρους της αγοράς, το οποίο αποτελεί ένα αναγκαίο βήμα ώστε η Ελληνική αγορά μαζικής εστίασης να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρα και ανταγωνιστική προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλά πρότυπα και χαμηλές τιμές.
Simply Burgers

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα ελληνικά λαχανικά και φρούτα που περιέχουν απαγορευμένα φυτοφάρμακα αποκάλυψε νέος έλεγχος του ΥΠΑΑΤ

Αποτελέσματα ελέγχων Οκτωβρίου για παρουσία απαγορευμένων φυτοφαρμάκων σε φρούτα και λαχανικά ελληνικής παραγωγής.

Η αποκαλυπτική ομοιότητα της ζύμωσης τροφίμων με τις “ζυμώσεις” στον ΣΥΡΙΖΑ – Του Δρ Φ. Γαΐτη

Τί σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά των μικροβίων σε ένα προϊόν ζύμωσης, με την αλληλουχία γεγονότων στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Δεκάδες μολύνσεις από σαλμονέλα μετά την κατανάλωση ωμών λαχανικών

Η μόλυνση των λαχανικών μπορεί να συμβεί μέσω μολυσμένου εδάφους, κοπριάς ή νερού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο