Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία / Τάσεις

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις

2024: Ανακαλύψτε το Soul Food σας με Βάση το Ζώδιο σας

Οι προβλέψεις του Τεχνολόγου Τροφίμων και ερασιτέχνη αστρολόγου Astra Eneka*

Πρωτοπορία από ελληνικό σουπερμάρκετ: Κάθετη καλλιέργεια λαχανικών μέσα σε κατάστημα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σουπερμάρκετ διαθέτει "αγρόκτημα" μέσα σε κατάστημα

Ποιες και γιατί τρώνε τον πλακούντα μετά τη γέννα… ψητό, στον ατμό, τηγανητό ακόμα και σε Tacos!

Η δημοφιλία της "πλακουντοφαγίας": Κανιβαλισμός, μόδα, φάρμακο ή superfood;

Απίστευτο! Κοσμήματα από… μητρικό γάλα!

   «Είναι ένα δώρο στον εαυτό σου να θυμάσαι το ταξίδι».

Οι τάσεις κοκτέιλ για το 2024

Cocktails εμπνευσμένα από... πιάτα.

Gummy Candys: Θρεπτικές παιδικές καραμέλες; Και όμως!

Οι τρέχουσες καινοτομίες στην ανάπτυξη λειτουργικής παιδικής καραμέλας.

4 επιστημονικές τάσεις τροφίμων του 2024

Τι προβλέπει η Ομάδα Επιστήμης και Πολιτικής του IFT.

Ρεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία

Η εταιρεία Spread πέτυχε διάρκεια ζωής έξι ημερών για το φρέσκο ​​κομμένο μαρούλι, διπλασιάζοντας τη συμβατική διάρκεια.

Οι τάσεις στα σνακ 2024 – Ο σύγχρονος τρόπος ζωής βοηθάει τις πωλήσεις

Τι έδειξε ο δείκτης σνακ τις Frito-Lay για τις τάσεις των καταναλωτών το 2024.

ΕΕ: Ρομποτική στα σφαγεία – Έργο για τη βιωσιμότητα στην παραγωγή κρέατος

Ξεπερνώντας τα εμπόδια στην υιοθέτηση ρομποτικών συστημάτων αυτοματισμού από τη βιομηχανία κρέατος.

Βιομηχανία Τροφίμων: Οι πέντε κορυφαίες επενδυτικές τάσεις τεχνολογίας του 2024

Καθοριστικός ο ρόλος τους στη βιομηχανία τροφίμων.

Ελιές Καλαμών με προβιοτικά: Άλλη μία επιτυχία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μετατρέποντας τις ελιές Καλαμών σε βιολειτουργικό τρόφιμο - Παραγωγή μη γαλακτοκομικών προϊόντων με προβιοτικούς μικροοργανισμούς.

Βρετανία: Σοκολάτες αντί για παιχνίδια, τα δώρα του Αι Βασίλη στα παιδιά

Σοκολατοβιομηχανίες και κολοσσοί ζαχαροπλαστικής κάνουν "χρυσές δουλειές".

Πρόταση-σταθμός για αύξηση της θερμοκρασίας κατάψυξης των τροφίμων κατά 3°C

«Three Degrees of Change»: Η αύξηση της θερμοκρασίας των κατεψυγμένων τροφίμων στους -15°C θα μπορούσε να βελτιώσει τη βιωσιμότητα της τροφικής αλυσίδας, λένε οι ερευνητές.

H PepsiCo το… τερμάτισε! Λανσάρει αλκοολούχο ποτό με γεύση… πατατάκια Doritos!

Τα DORITOS και το EMPIRICAL λανσάρουν το First-Ever Nacho Cheese Spirit.

Μελομακάρονα από όσπρια… Η παράδοση πάει περίπατο!

Συνταγή για μελομακάρονα από ρεβύθια.

Οι Γάλλοι επικαλούνται την κλωνοποίηση της Dolly για να απαγορεύσουν το κρέας εργαστηρίου

Μετά την Ιταλία και η Γαλλία ετοιμάζεται να απαγορεύσει το καλλιεργούμενο σε εργαστήριο κρέας.

Μαστίχα ΧΙΟΥ και Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Το αντίδοτο στην υπερφαγία και το φούσκωμα

Μόλις 1 γραμμάριο μαστίχας βελτιώνει δυσπεψία, στομαχόπονο, φούσκωμα, μετεωρισμό, γενική δυσφορία και καούρες.

Ψωμί εμπλουτισμένο με αρσενικές μέλισσες – Μελέτη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Επιδράσεις της ενσωμάτωσης αρσενικών μελισσών στις ιδιότητες της ζύμης και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιού από αλεύρι σίτου.

Η νέες τάσεις στις καλλιέργειες – Ποιες δεν χρειάζονται πολύ νερό

Ποιες είναι οι μη υδροβόρες καλλιέργειες σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαχατζή, καθηγητή Δενδροκομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης