Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΛΟΥΞ: Ποιος είναι ο Δ. Σιανδρής που αναλαμβάνει καθήκοντα COO

ΑρχικήΝέαΛΟΥΞ: Ποιος είναι ο Δ. Σιανδρής που αναλαμβάνει καθήκοντα COO
spot_img

cibum team


   Καθήκοντα Chief Operating Officer στη Λουξ αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σιανδρής. Το έμπειρο στέλεχος που μετρά αρκετές επιτυχίες στην 25ετή καριέρα του στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών θα είναι και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ειδικότερα, ο νέος COO της Λουξ διαθέτει πολυεθνικό υπόβαθρο, πολύχρονη εμπειρία και εξέχουσες δεξιότητες στο μάρκετινγκ, στις πωλήσεις και στις εξαγωγές έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν ως Commercial Director στην Κύπρο στην KEO plc για 7 χρόνια, ως Export Manager στη Heineken NV, ως South Eastern Europe Area Director στην Pago International καθώς και ως Group Brand Manager στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στην οποία εργάστηκε συνολικά πάνω από 12 χρόνια αναλαμβάνοντας και άλλες καίριες θέσεις. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Κύπρου καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εισαγωγών και Διανομέων του Συλλόγου Αλκοολούχων Ποτών.

Ο Δημήτρης Σιανδρής αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο management στο Πανεπιστήμιο του Kingston.

Πηγή: new money

Δείτε επίσης:

ΕΦΕΤ- Νέα ανάκληση: συσκευασμένο φιλέτο κοτόπουλο, λόγω σαλμονέλας 

Ανιχνευτές μετάλλων στη βιομηχανία τροφίμων part 2: Επικύρωση, Επαλήθευση και Έλεγχος 

Aπίστευτο: το Νο1 ποτό σε πωλήσεις στον κόσμο είναι… παγκοσμίως άγνωστο! 

Εστίαση: “Λουκέτο” για όρθιους πελάτες, ακόμη και από φωτογραφίες ή Video στα social media 

Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού

Oξείδιο του αιθυλενίου: Συνεχίζονται οι ανακλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη

Γιατί αλλάζει όνομα η γαλλική σαμπάνια στη Ρωσία 

Νομοθεσία βιολογικών τροφίμων: Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το λογότυπο; 

Νέα υπηρεσία καταγγελιών για την ασφάλεια τροφίμων

Φάκελος Ισταμίνη: η τοξίνη που προκαλεί τροφικές δηλητηριάσεις 

Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού 

Φάκελος Κουμαρίνη: γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που περιέχουν κουμαρίνη 

ΕΦΕΤ: Αλλαγές στον τρόπο επιβολής προστίμων στις επιχειρήσεις τροφίμων

Έρευνα: επιμέλεια και επιμονή στην καθαριότητα, έφερε ο covid! 

Αυτό είναι το super food που πετάμε όλοι και δεν έχουμε ιδέα, για τα τεράστια οφέλη του στον οργανισμό….

Εστίαση: Πότε θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για τον έλεγχο των εμβολιασμένων

5 μελλοντικά θέματα ασφάλειας των τροφίμων που πρέπει να γνωρίζετε

Β. Ρούσσος: Η Ειρήνη Παππά έπεσε στα πόδια του για ένα ζεϊμπέκικο! 

Δροσερή καλοκαιρινή μακαρονάδα με λεμόνι!

Αρχές Λειτουργίας Ανιχνευτών Μετάλλων στην Βιομηχανία Τροφίμων

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα