Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Κ. Μπατζίλας: Ο νεαρός κτηνοτρόφος της Βασιλίτσας και η φάρμα με τους μαύρους χοίρους

Ο 23χρονος διατηρεί φάρμα με μαύρους χοίρους και ταβέρνα στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Καινοτομία: Το “μαγικό κουτί” Booz in a box των Βορείων προαστίων – Delivery κοκτέιλ που το φτιάχνεις μόνος σου

To Booz in a Box είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος packaging των cocktails, που γίνονται delivered στην πόρτα σου!

Τι είναι τα βιοτεχνικά τρόφιμα

Ο νέος τρόπος επισήμανσης τροφίμων έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Λιανεμπόριο: Τον Μάρτιο η διαδικτυακή εμπορική έκθεση ιδιωτικής ετικέτας «PLMA Global»

Διαδικτυακές συναντήσεις μεταξύ προμηθευτών ιδιωτικής ετικέτας με εμπόρους λιανικής

Η ανατρεπτική και μπερδεμένη ιστορία του κρουασάν

Η ιστορία του κρουασάν είναι συναρπαστική και αποκαλύπτει γιατί το κρουασάν έχει σχήμα μισοφέγγαρου που έγινε εν ολίγοις εθνικό έμβλημα της Γαλλίας

Οι επενδύσεις Σκλαβενίτη, ΑB, Lidl, MΕΤΡΟ και Μασούτη για το ’22

Σημαντικές επενδύσεις της τάξεως των 270 εκατ. ευρώ έχουν ήδη προϋπολογίσει για τη φετινή χρονιά οι πέντε μεγαλύτεροι παίκτες του οργανωμένου λιανεμπορίου βασικών καταναλωτικών ειδών

Μεταφορά τροφίμων: Άγνοια για τις απαιτούμενες συνθήκες έχουν οι μεταφορείς στη Δανία

Μία στις τέσσερις εταιρείες έλαβε πρόστιμο ή προειδοποίηση από τη Δανική Υπηρεσία Κτηνιατρικής και Τροφίμων.

ΓΣΕΕ-Κακοκαιρία: Αποδοχές εργαζομένων που δεν κατάφεραν να μεταβούν στην εργασία τους

Οι εργαζόμενοι που δεν κατάφεραν να προσέλθουν στην εργασία τους όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά εξαιτίας σπουδαίου λόγου που οφείλεται σε αδυναμία μετακίνησής τους, λόγω της χιονόπτωσης και των συνεπειών της, δικαιούνται κανονικά τις αποδοχές τους

Επτά γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν γνωστή την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στην Ευρώπη

Μουσακάς, μαρμελάδα από βερίκοκο και λικέρ βύσσινο ταξιδεύουν σε Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία

Wolt: Κατά τόπους αναστολή delivery λόγω κακοκαιρίας

Οι χρήστες-καταναλωτές, θα μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους, ή όχι

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά

Γ. Μασούτης: Στη σωστή κατεύθυνση ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Το νομοσχέδιο, μετά από τέσσερις πολύωρες συνεδριάσεις της Επιτροπής, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων του, μόνο από τη ΝΔ.

Ιρλανδία: Ισταμίνη σε τυριά – 3 ανακλήσεις

Μέχρι τώρα, οι αρμόδιες υπηρεσίες, έχουν ανακοινώσει τρεις ανακλήσεις τυριών

ΕΕ: Fake το 55% των αξιολογήσεων διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών!

Παραβιάζουν το δίκαιο της ΕΕ για τις αθέμιτες πρακτικές

Οι τροφιμογενείς ασθένειες και οι εισαγωγές τροφίμων μεταξύ των κορυφαίων ανησυχιών για τους Αυστραλούς

Λιγότερο από το 10% των καταναλωτών ανέφεραν ότι άλλαξαν τη συμπεριφορά τους ως αποτέλεσμα ενός κορυφαίου ζητήματος για την ασφάλεια των τροφίμων.

Νοθευμένη η βανίλια στη Γαλλία – Απίστευτες πρακτικές εξαπάτησης

Πολλά τα "μαργαριτάρια" που βρήκαν στο δρόμο τους οι Γαλλικές Αρχές, σε μια έρευνα που διήρκησε 3 χρόνια.

Διεθνή: Στρατηγική συνεργασία για μείωση της ζάχαρης στα προϊόντα σοκολάτας

Αλλάζει το παιχνίδι στην αγορά προϊόντων με λιγότερη ζάχαρη

Επιστήμη: Βακτήρια που μετατρέπουν το διοξείδιο του άνθρακα σε τροφή

Η ομάδα του μικροβιολόγου Nico Claassens εργάζεται για την ανάπτυξη βακτηρίων που μετατρέπουν το CO 2 σε θρεπτικά συστατικά όπως η ζάχαρη

Πνευματική ιδιοκτησία: Νέα εποχή στα Ευρωπαϊκά διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Το ενιαίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα παρέχει απλή και οικονομικά προσιτή προστασία των ευρεσιτεχνιών στην Ευρώπη μέσω μιας ενιαίας διαδικασίας καταχώρισης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και επίλυσης διαφορών.

Εστίαση: 95,7% αυξήθηκε το Νοέμβριο ο τζίρος των επιχειρήσεων της εστίασης σε σχέση με το 2020

Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (603,2%) και η μικρότερη (29,3%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο