cibum team
Μια διαφορετική ματιά στα τοπικά κοκτέιλ δίνει η Σουηδία, τοποθετώντας σε διάφορες τοποθεσίες της χώρας, 16 τραπέζια, τα οποία μπορούν να κλείσουν οι επισκέπτες και να απολαύσουν DIY συνταγές κοκτέιλ σε απίστευτα φυσικά σκηνικά.
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει το 2019, όταν η Σουηδία λάνσαρε το Edible Country, το μεγαλύτερο DIY γκουρμέ εστιατόριο της χώρας, με συνταγές από βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ. Το concept, που μέχρι τώρα περιλάμβανε μόνο φαγητό, πλέον επεκτείνεται και σε κοκτέιλ, με έναν συνδυασμό ποτών που αντικατοπτρίζουν την τοπική φύση και παραγωγή.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ
Δείτε επίσης:
ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων.
Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ
Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού.
Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter
Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις
Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής
Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους
Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες
EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης
Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli
Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες