Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar ετοιμάζει η Mondelēz για το Πάσχα του 2022

ΑρχικήΟικιακάΚαταναλωτήςΝέα Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar ετοιμάζει η Mondelēz για το Πάσχα του 2022
spot_img

Τι και αν ακόμα δεν έφτασαν τα Χριστούγεννα; Εμείς θα σας δώσουμε μια «γεύση» για το τι θα φάτε το Πάσχα!

Η Mondelēz International λοιπόν, πρόκειται να λανσάρει – αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο – μια νέα μπάρα σοκολάτας με γεύση κουλουριών κανέλας, με την ονομασία Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar,.

Η νέα μπάρα θα έχει βάρος 110g και θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των £ 1.40 (περίπου 1,66€).

Ένας εκπρόσωπος της Mondelēz δήλωσε: “Οι πλάκες σοκολάτας είναι η καρδιά για το εμπορικό σήμα Cadbury, οπότε αυτή η προσθήκη στη σειρά των καινοτομιών είναι βέβαιο ότι θα είναι μια επιτυχία στα καταστήματα.

“Η αγορά μιας μάρκας που αναγνωρίζουν, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους αγοραστές το Πάσχα, καθιστώντας το Cadbury, το Cadbury Creme Egg και το Cadbury Mini Eggs ένα κρίσιμο μέρος της ποικιλίας ενός καταστήματος λιανικής.”

Οι πωλήσεις του Πάσχα σε ανεξάρτητα και συμβολικά καταστήματα, αυξήθηκαν κατά 11% το προηγούμενο έτος, αναφέρει η Mondelēz, καθώς περισσότεροι καταναλωτές στο Ηνωμένο Βασίλειο ψώνιζαν τοπικά, όπως αναφέρει το Talking Retail.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο