Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Τελικά είναι καλό να μασάμε τσίχλα; Ισχύει ότι βοηθά στην απώλεια βάρους και στη μείωση τους άγχους;

Τα υπέρ και τα κατά, της τσίχλας. Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη*

Μπορεί η φυτοφαγία να βοηθήσει με τις αλλεργίες;

Πως τις επηρεάζει η κατανάλωση γαλακτοκομικών.

Της Δέσποινας Μαρσέλου*

Οι πιο απίστευτες γεύσεις παγωτών. Εσείς θα τις δοκιμάζατε;

Η ευρηματικότητα των Λιθουανών σεφ έχει βαλθεί… να τρελάνει κόσμο

Το πιο «ακριβό κομμάτι» τούρτας. Πωλήθηκε προς 2.173 ευρώ!

Κομμάτι από την γαμήλια τούρτα στον γάμο Καρόλου-Νταϊάνας.

Σπόροι chia: Τι προσφέρουν στην υγεία

Οι μικροί μαύροι σπόροι συγκαταλέγονται στα πιο υγιεινά τρόφιμα στον πλανήτη

Τόφου: Μια σημαντική πηγή πρωτεϊνης για τους vegan

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Και όμως υπάρχει… σοκολάτα με γεύση μπέικον!

Ο συνδυασμός αλμυρό + γλυκό είναι εξαιρετικός… αλλά αυτοί το παράκαναν.

Έρευνα: το 50% των ανθρώπων έχει υποστεί bulling για το βάρος του

 «θύτες» κυρίως τα μέλη της οικογένειας και ακολουθούν συμμαθητές και γιατροί.

Το παστέλι της θείας Ζοζεφίνας από την Τήνο, σερβιρισμένο σε φύλλα λεμονιάς!

Το γλυκό της γιορτής, του γάμου και της βάφτισης.

Τι είναι το έλαιο από πυρήνες βερίκοκου και ποια τα οφέλη του;

Ένα «κρυφό» διαμάντι με εκπληκτικές ενυδατικές ιδιότητες

Τι να κάνετε εάν σας τσιμπήσει τσούχτρα

Το τσίμπημά της είναι αρκετά επώδυνο

9 λόγοι για να καταναλώνετε μαργαρίνη

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη * 

Τα σκορδομακάρονα της Φρόσως από την Τήνο.

Τι έβαζε αντί για τυρί, όταν νήστευε.

Όταν ένα αθώο κρουασάν γίνεται επικίνδυνο ερπετό

Πανικός σε γειτονιά της Κρακοβίας.

Ο λακωνικός “cibum Δεκάλογος” της υγιεινής διατροφής

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ το άρθρο όποιος δεν θέλει να είναι υγιής, και εμφανίσιμος να έχει μακροζωία, ποιότητα ζωής ευεξία και καιρό για χάσιμο. 

Αυξάνεται η ανησυχία γύρω από τον διαβήτη κύησης

Οι επιπτώσεις για μητέρα και μωρό. Της Ελένης Καράγιωργα-Βούγα*

Αποφεύγετε να τρώτε λιπαρά; 9 λόγοι για να σταματήσετε

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Αν το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξυπνάτε είναι να πίνετε καφέ, τότε είστε λάθος

Γιατί πρέπει να τον πίνουμε μετά το πρωινό

Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του

Η πιο επιτυχημένη ανακάλυψη στην ιστορία των τροφίμων!

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης