Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Τα twittαρίσματα του Έλον Μασκ με τη McDonald’s – Αιχμή τα κρυπτονομίσματα

Τι ζήτησε ο Έλον Μάσκ και τι απάντησε η McDonald's

Γιατί η Μπέλα Χαντίντ έκοψε το ποτό

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο InStyle, το μοντέλο και η influencer Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε γιατί σταμάτησε το ποτό πριν από έξι μήνες

“100% φυσικό” “Χωρίς προσθήκη ζάχαρης” “Light” “βιολογικό”… Τι σημαίνουν στην πραγματικότητα οι ετικέτες τροφίμων

Οι πιο κοινοί ισχυρισμοί που βλέπουμε στα τρόφιμα και τι σημαίνουν πραγματικά.

Μελέτη: Τα κίνητρα για την αγορά vegan αυγών και vegan γαρίδων – Γιατί διαφέρουν

Έρευνα της Nestlé, εξέτασε τα κίνητρα των καταναλωτών για την αγορά των vegan εναλλακτικών προϊόντων γαρίδων και αυγών της συγκεκριμένης μάρκας.

Το “μαγικό” ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό και καίει το σπλαχνικό λίπος

Το σπλαχνικό λίπος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς περικλείει ζωτικά όργανα και εμπλέκεται άμεσα στον κίνδυνο καρδιακής προσβολής επειδή απελευθερώνει επικίνδυνες χημικές ουσίες στην κυκλοφορία του αίματος

Καθορισμός ανεκτών ανώτερων επιπέδων πρόσληψης για βιταμίνες και μέταλλα από την EFSA

Οι βιταμίνες και τα απαραίτητα μέταλλα είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Ωστόσο, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία εάν καταναλωθούν σε υπερβολική ποσότητα

Οι κίνδυνοι του νωπού (απαστερίωτου) γάλακτος – Οι μύθοι καταρρίπτονται

Το νωπό γάλα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα στον κόσμο, που ευθύνεται για σχεδόν τρεις φορές περισσότερες νοσηλεύσεις από οποιαδήποτε άλλη πηγή τροφιμογενούς ασθένειας

Action on Salt: Αλλαντικά με περισσότερο αλάτι από το νερό του Ατλαντικού!

Η μελέτη αποκαλύπτει πως ένα στα τέσσερα προϊόντα αλλαντικών περιέχει υψηλότερο αλάτι από το θαλασσινό νερό του Ατλαντικού!

Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: ισχυρότερος ρόλος για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Χάρη στην ενισχυμένη εντολή του, ο Οργανισμός θα μπορεί να διευκολύνει τη συντονισμένη σε επίπεδο ΕΕ αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων

Γιατί όταν ανοίγουμε τυποποιημένα αρτοσκευάσματα νιώθουμε μία “σπιρτάδα”;

Το μυστήριο της μυρωδιάς-αίσθησης αλκοόλ κατά τη διάρκεια του ανοίγματος συσκευασμένων αρτοσκευασμάτων

Τα 7 Θερμαντικά Mπαχαρικά που μας κρατούν ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα

Προτάσεις για να νιώστε πιο ζεστά ακόμα κι όταν σας έχει κόψει η ... χιονοκαταιγίδα ''ελπίδα'' το ρεύμα

Το πρώτο αλκοολούχο γάλα βρώμης στον κόσμο RTD

Φιλικό προς τους vegan εμφιαλωμένο κοκτέιλ

Ελαιόλαδο: Οι ενστάσεις για τις μελέτες που το υποδεικνύουν ως τρόφιμο μακροζωίας

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το ελαιόλαδο είναι προτιμότερο από άλλα φυτικά έλαια

Η Bacardi στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής κοκτέιλ

Στον διαγωνισμό Superior Rum Global Legacy Cocktail Competition, στη Βαρκελώνη.

Απίστευτο βίντεο: Έσωσαν σκύλο, με ένα λουκάνικο δεμένο σε drone

Η ευρηματικότητα των διασωστών αποδείχθηκε σωτήρια για ένα Τζάκ Ράσελ που είχε εγκλωβιστεί σε λασπότοπο

Linella: Ήρθε η πατάτα διαίτης – Η νέα ποικιλία διαθέτει 30% λιγότερους υδατάνθρακες!

Πλέον θα απολαμβάνουμε τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις

Νέα μελέτη: Το κρασί μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον Covid!

Σε σύγκριση με τους μη πότες, ο κίνδυνος COVID-19 ήταν 10-17% χαμηλότερος στους καταναλωτές κόκκινου κρασιού και 7-8% χαμηλότερος σε όσους πίνουν λευκό κρασί ή σαμπάνια.

Όλος ο κόσμος μία τούρτα… Ακόμα και το χαρτί υγείας!

Η όμορφη τουρκάλα pastry chef Τούμπα Γκεκίλ από την Κωνσταντινούπολη γράφει την δική της ιστορία μέσα από τις διάσημες εντυπωσιακές τούρτες της που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης...

“Γαστρονομικές κοινότητες”: Το νέο βιβλίο του Γιώργου Πίττα

Στο βιβλίο του Γιώργου Πίττα Γαστρονομικές Κοινότητες, που εκδόθηκε πρόσφατα, αναπτύσσονται σε ειδικά κεφάλαια σκέψεις και αναλύσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος «Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastronomy & Wine Tourism»

Οι ειδικοί προτείνουν: Προσθέστε K2 στη βιταμίνη D για την αντιμετώπιση των φλεγμονών από Covid-19

Μια έρευνα σε νοσηλευμένους ασθενείς με COVID-19 αποκάλυψε ότι το status των βιταμινών D και K επηρεάζει τη φλεγμονή που προκαλείται από τη νόσο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο