Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2024
14.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Chips: Πώς να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά πατατάκια

Εύκολα, γρήγορα και υγιεινά

Cheesecake: Η καταγωγή του είναι από τη… Σάμο! Η απλή συνταγή του Αθηναίου του Ναυκρατίτη

Το δημοφιλές γλυκό προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και μετράει περισσότερα από 4.000 χρόνια ζωής

Cupcake λεμόνι: Η νέα “τρέλα” των εφήβων

Όταν οι τάσεις της εποχής σε ξεπερνάνε κάνεις ρελάνς με… ότι έχεις

Ο τσιγκούνης Τζακ και η απίστευτη ιστορία της κολοκύθας του Halloween!

Οι δοξασίες και οι Ιρλανδικοί μύθοι για την τρομακτική κολοκύθα

Μυρωδικά-βότανα: Πώς να τα διατηρήσετε φρέσκα για μήνες

Μυρωδικά-βότανα: Πώς να τα διατηρήσετε φρέσκα για μήνες

Μαγκίρι: Οι Μακαρούνες τσι Κρήτης ….

Γιατί… η νοστιμιά κρύβεται στην παράδοση και στην απλότητα

Τα 9 μυστικά για πεντανόστιμες πατάτες

Η «απογείωση» της γεύσης

Το κόλπο για να ξαναζεστάνετε την χθεσινή πίτσα, με απόλυτη επιτυχία

Το μυστικό, για να ξαναγίνει σαν… καινούργια!

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο