Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
14.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

“More than Food”: Εκστρατεία της ΕΕ για την προώθηση προϊόντων στις ΗΠΑ

Σειρά εκδηλώσεων, προωθήσεων και ψηφιακών ενεργοποιήσεων που υπογραμμίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τη βιωσιμότητα των προϊόντων F&B της ΕΕ.

Όταν σκέφτονται τα κουτά μυαλά…

...και δεν βγάζουν άκρη!

Βιοφίλμ σταφυλόκοκκου σε δεξαμενές αιγοπρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα

Σημαντικά επιστημονικά ευρήματα για την ελληνική γαλακτοβιομηχανία.

Shrinkflation: Ποια δημοφιλή προϊόντα περιλαμβάνονται στη… “λίστα της ντροπής”

Οι «ύπουλες» αυξήσεις στις τιμές ήρθαν για να μείνουν – Τι λένε οι εταιρείες.

Tο θέμα της οικονομίας και του κόστους παραγωγής τροφίμων

Από έναν οικονομολόγο λίγο διαφορετικό.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τρόφιμα κατά των διανοητικών ασθενειών;

Η βιομηχανία τροφίμων πρέπει να στραφεί σε τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής που να στοχεύουν στην ψυχική ευεξία.

Τα πλαστικά… φυγείν αδύνατον

Οι ευθύνες της βιομηχανίας Τροφίμων.

Η Τουρκία πίσω από τα επικίνδυνα αποξηραμένα βερίκοκα που ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ – Η Ελλάδα ενημέρωσε το RASFF

Tα τούρκικα βερίκοκα εκτός από την Ελλάδα, εισάγονται και σε άλλες χώρες.

Το άρθρο 16 και τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Σε καμιά χώρα στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιωτικά ΑΕΙ εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις στην Ελβετία και σε χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ.

Ο εργασιακός μεσαίωνας στην Ελλάδα του 2024

Τι γίνεται με την υπόθεση των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας.

Κοτόπουλο: Πως θα καταλάβετε αν είναι φρέσκο ή όχι

Πως ο καταναλωτής μπορεί να ελέγξει αν το κοτόπουλο που αγοράζει είναι όντως φρέσκο, και αν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι το κοτόπουλο να φτάσει στο πιάτο του.

Bιομηχανία τροφίμων: Οι σωστές κινήσεις το 2024

Πώς θα (πρέπει να) κινηθεί η βιομηχανία τροφίμων και ποτών το 2024;

Μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το παράδειγμα;

Πρόταση για τζιν από ελληνικά βότανα.

Κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων: Άλλο κουλτούρα και άλλο… “κουλτουριάρης”

Κουλτούρα ασφάλειας αλλά και κουλτούρα έρευνας και τεχνολογίας τροφίμων.

Πίτσα: Ο κανόνας “55” που οδηγεί στην απογείωση της γεύσης

Μία καλά "κρυμμένη" αλήθεια για να πετύχετε το τέλειο ζυμάρι πίτσας.

Τελικά συμπεράσματα από την επιδημία σαλμονέλωσης στην Ευρώπη από πεπόνια

Πολυεθνική συνεργασία για την επίλυση της ευρωπαϊκής επιδημίας Salmonella που συνδέεται με εισαγόμενα πεπόνια το 2021.

ΕΕ: Τα “φάουλ” της Ελλάδας στους ελέγχους φυτικής παραγωγής – Η ελληνική απάντηση

Η ΕΕ καλεί την Ελλάδα να βελτιώσει τους ελέγχους στην φυτική παραγωγή της χώρας.

Α. Γιαννούσιος (VELTIA): Η “προσωπογραφία” ενός καθηγητή Χημείας που διαπρέπει στον κλάδο των εργαστηρίων αναλύσεων

Ο CEO των εργαστηρίων VELTIA μίλησε στο cibum για την πορεία του στο τομέα της υπηρεσιών επιστημονικών αναλύσεων, για τη δύσκολη μετάβαση από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και για το μυστικό της επιτυχίας.

Τι πραγματικά συνέβαινε με τις ενδοφλέβιες ενέσεις φυστικοβούτυρου και μαγιονέζας το 1969;

Ήταν όντως ένας τρόπος για τους εφήβους να φτάσουν "ψηλά";

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο