Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Bibe Coffee: Η Ελληνική startup που προσφέρει απομακρυσμένη παρακολούθηση των μηχανών καφέ σε μεγάλες αλυσίδες μέσω cloud

H Bibe Coffee που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ μίλησε στο Cibum για το λογισμικό της, το οποίο προσφέρει άμεση και ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των μηχανών καφέ μιας εταιρείας, για τη διασφάλιση της ποιότητας του καφέ της.

J.A.Vidal: Η Ελλάδα έχει απίστευτη δυναμική στον οινοτουρισμό

Ο José Antonio Vidal πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Οινοτουρισμού αναλύει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δ. Σταμενίτης στο cibum: «Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και τέτοιο θα παραμείνει!»

Ο Διονύσης Σταμενίτης Βουλευτής Πέλλας ΝΔ, και εισηγητής του νομοσχεδίου για τη δημιουργία νέου οργανισμού διαχείρισης των Δημόσιων Δικτύων Άρδευσης, απαντάει μέσω του cibum, στις επιθέσεις περί ιδιωτικοποίησης του νερού και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι αλλαγές στη ΡΑΕ είναι επιβεβλημένες.

Ο Μυτιληνιός που έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο να γίνει φούρναρης όταν πήγε στη… Ν. Αφρική!

Ο Μανώλης Χατζηκυριάκος από τη Μυτιλήνη ξεδιπλώνει την περιπετειώδη επαγγελματική του πορεία μέχρι να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία παρασκευάζοντας ελληνικό ψωμί και αρτοσκευάσματα για τους Νοτιοαφρικάνους.

Nutriscore: Ένα βήμα πιο κοντά στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Ελένη Αλευρίτου, μιλά στο Cibum για τη θέση της υπέρ του Nutriscore ως το «το καλύτερο υπαρκτό σύστημα διατροφικής επισήμανσης».

Ι. Κυβερνητάκης: Πως μπορεί η διατροφή να “κατατροπώσει” την υπογονιμότητα

Ο Έλληνας διευθυντής σε μία από τις 3 μεγαλύτερες γυναικολογικές κλινικές της Γερμανίας, Ιωάννης Κυβερνητάκης απαριθμεί στο Cibum και στη Χριστίνα Κοψίνη, τα τρόφιμα που πολεμούν την υπογονιμότητα.

Γ. Σμαρνάκης (ΠΕΤΕΤ): «Πάντα κάτι πάει στραβά, αλλά ρίχνεις ένα “μπινελίκι” και πας παρακάτω…»

Ο πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Γιάννης Σμαρνάκης μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τα προβλήματα των τεχνολόγων τροφίμων στην Ελλάδα, για τα απαραίτητα προσόντα και τις προοπτικές του επαγγέλματος, για τους στόχους της ΠΕΤΕΤ αλλά και τα προσωπικά του “στοιχήματα”

Staramaki: Το ελληνικό βιώσιμο καλαμάκι που δεν μουλιάζει!

Η απόλυτη απάντηση στην νοσταλγία του πλαστικού - Συνέντευξη του Στέφανου Καμπέρη στο cibum.

The food Processors: Ο Ν. Γδοντέλης αναλύει τις διατροφικές τάσεις του μέλλοντος

Μάθετε τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050...

Το… σκόρδο eNtopio, που φέρνει τους Ιάπωνες της «Wakunaga» στον Πλατύκαμπο Θεσσαλίας

Το σκόρδο eNtopio έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα οφέλη του και αναμένεται να μπει σύντομα στον κατάλογο με τα προϊόντα ΠΟΠ.

Β. Στενός – Solmeyea: Η Ελληνική απάντηση στις εναλλακτικές πρωτεΐνες από μικροφύκη

Ο Βασίλης Στενός, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής startup Solmeyea, μίλησε στο cibum και την Βιργινία Κιμπουρόπουλου, για την παραγωγή εναλλακτικών πρωτεϊνών οι οποίες έχουν διπλάσια πρωτεϊνικά οφέλη από τη σόγια.

Βάσια Καζάζη (TÜV HELLAS -TÜV NORD): Μία Γυναίκα στην κορυφή της πιστοποίησης στην Ελλάδα

Η Βάσια Καζάζη που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση Διευθύνοντος Συμβούλου στον φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για την πορεία, τις απογοητεύσεις, τις "επιθέσεις" αλλά και τις μεγάλες της αγάπες...

Σ. Μουρελάτος (Coca Cola Ελλάς): “Κορυφαία στελέχη της The Coca-Cola Company έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα”

Συνέντευξη του Σταύρου Μουρελάτου, γενικού διευθυντή της Coca Cola Ελλάς για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η αποκαλυπτική ιστορία του οινοποιού Γιάννη Μπουτάρη – “Τρία κοκόρια δεν χωράνε κάτω από το ίδιο καπέλο”

O Γιάννης Μπουτάρης μοιράζεται «στιγμιότυπα» από την πορεία και τη διαδικασία διαδοχής στην ιστορική οινοποιία.

Μ. Παναγιωτάκης (ΔΩΔΩΝΗ): “Είμαι ρομαντικός στη δουλειά μου κι ότι κάνω το κάνω με  μεράκι”

"ΔΩΔΩΝΗ των πέντε Ηπείρων" - Ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης, απαντάει στο cibum, γιατί έγινε το μεγάλο "άλμα" της εταιρείας στα σνακ και αποκαλύπτει στο cibum το μυστικό της επιτυχίας.

Κ. Λαζαράκης (MW): «Το Ελληνικό κρασί είναι το “Jurassic Park” του ευρωπαϊκού αμπελώνα»

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, o πρώτος 'Ελληνας Master of Wine (MW) μιλάει για την πληθώρα των ποικιλιών του Ελληνικού αμπελώνα και για το σπάνιο και εξωτικό ελληνικό κρασί.

Α. Ζαμπέλας: Οι Έλληνες δεν διαβάζουν τις διατροφικές πληροφορίες στις συσκευασίες τροφίμων

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Ζαμπέλας μίλησε στο Cibum για τoν ρόλο του ΕΦΕΤ στην ενημέρωση των καταναλωτών, για τα "fake διατροφικά News" και για την επίκαιρη εκστρατεία της EFSA #EUChooseSafeFood.

Μίλτος Καρούμπας: Η Παγκόσμια Ημέρα Σεφ γιορτάζει την αγάπη για την κουζίνα, αλλά και τη συναδελφική αλληλεγγύη

Σήμερα, αλλά και κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Σεφ!

Χριστίνα Μαραντέλου: H Ελληνίδα επιστήμονας τροφίμων που διαπρέπει στο εξωτερικό

Οι δυσκολίες των Επιστημόνων Τροφίμων στην Ελλάδα - Οι προοπτικές και οι προκλήσεις της εργασίας του Τεχνολόγου Τροφίμων στο εξωτερικό

Ελληνικό κρασί: “Σοκαρισμένα” τα σταφύλια λόγω του καιρού – Παρεμβάσεις οινολόγων

Η μαεστρία των οινοποιών και των οινολόγων βασικός παράγοντας για την ποιότητα της φετινής οινοπαραγωγής, καθώς χρειάστηκε να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τη διαχείρισή της, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο