Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 452.500 ευρώ τον Μάρτιο για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 452.500 ευρώ τον Μάρτιο για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ
spot_img

Στο ποσό των 452.500 ευρώ ανήλθε το συνολικό ύψος των προστίμων που επιβλήθηκαν από την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης στην οποία επισυνάπτεται ο αναλυτικός πίνακας με τις 48 επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο από 500 έως και 3.000 ευρώ, τα επιβληθέντα πρόστιμα αφορούν στην εφαρμογή των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4177/2013 και της κατ’ εξουσιοδότηση αυτού Υπουργικής Απόφασης 91354/30.08.2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)».

Στις εταιρείες που επιβλήθηκαν πρόστιμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πιτσαρίες, σουβλατζίδικα, καφετέριες, κέτερινγκ, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, παντοπωλεία και φούρνοι. Οι επιχειρήσεις τροφίμων κυριαρχούν στον κατάλογο που δημοσίευσε η ΔΙΜΕΑ.

Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο