Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το…. «φερμουάρ» στο στόμα έγινε πραγματικότητα!

ΑρχικήΝέαΤο…. «φερμουάρ» στο στόμα έγινε πραγματικότητα!
spot_img

cibum team


   Κλειδαριά για το στόμα δημιούργησαν ερευνητές στο University of Otago της Βρετανίας με στόχο την απώλεια βάρους. Είναι μία συσκευή με το όνομα DentalSlim Diet Control και τοποθετείται από οδοντίατρο στα πίσω δόντια. Χρησιμοποιεί μαγνητικές συσκευές με ειδικές «κλειδαριές», και επιτρέπει σε αυτόν που τη φορά να ανοίγει το στόμα του μέχρι περίπου 2 χιλιοστά, μόνο για πόσιμο νερό ενώ δεν εμποδίζει την ομιλία και την αναπνοή. Στους ασθενείς παρέχεται ένα εργαλείο για να ανοίξουν το DentalSlim Diet Control σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά κανένας από τους συμμετέχοντες στη μελέτη δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσει. Οι συμμετέχοντες έχασαν κατά μέσο όρο 6,36 κιλά σε δύο εβδομάδες. δεν σφίγγει εντελώς τη γνάθο σας.

Ο επικεφαλής της ομάδας καθηγητής Πολ Μπράντον, λέει ότι η συσκευή αυτή είναι αποτελεσματική, ασφαλής αλλά και οικονομική για όσους θέλουν να αδυνατίσουν ενώ  είναι μη επεμβατική, οικονομική και ελκυστική εναλλακτική στις χειρουργικές επεμβάσεις. Πραγματικά, δεν υπάρχουν δυσμενείς παρενέργειες με αυτή τη συσκευή λέει ο Μπράντον.  Τοποθετείται από οδοντίατρο, αυτός που τη φορά μπορεί να τη βγάλει σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, και μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα.

Το εργαλείο αυτό, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θα μπορούσε να ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος πριν μπορέσουν να υποβληθούν σε επέμβαση, καθώς και για διαβητικούς.

Πηγή: metro 

Κλειδαριά για το στόμα

Ο Professor Paul Brunton (University of Otago) παρουσιάζει την καινοτόμα συσκευή

Δείτε επίσης: 

Τελικά πρέπει να τηγανίζουμε με ελαιόλαδο; ή μήπως όχι; 

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν είναι για όλους 

Καφές: ποια είναι η χρόνια ασθένεια που καταπολεμά 

Εάν υποτιμάτε το κάλιο στη διατροφή σας… κάνετε μεγάλο λάθος! 

ΕΦΕΤ: Ανάκληση ΜΠΙΣΚΟΤΑ κανέλας ΑΛΛΑΤΙΝΗ λόγω κουμαρίνης 

Βόειο κρέας: Χαμηλά τα επίπεδα μόλυνσης από Campylobacter, Salmonella και STEC 

Ποτά κάνναβης: Η νέα τάση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών 

Η Dole ανακαλεί βατόμουρα και μύρτιλλα λόγω Cyclospora.

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

McDonald’s: αυξάνει τους μισθούς για να βρει υπαλλήλους 

Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλωσης από πουλερικά στις ΗΠΑ 

Ο FAO προειδοποιεί για δηλητηριάσεις από ψάρι γλυκού νερού

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις ανθυγιεινών τροφίμων στη Βρετανία

Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα!

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο