Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αριστερό Εξτρέμ

ΑρχικήΑριστερό Εξτρέμ

Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και “ιχνηλατώντας” αποδυτήρια και τουαλέτες σε ελληνικές παραλίες

Ταξιδεύοντας πίσω στην Ελλάδα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Καλό καλοκαίρι!

Ταξιδεύοντας πίσω στην Ελλάδα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η έρευνα για νέα φάρμακα

Στροφή της έρευνας στην καταπολέμηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και τα δηλητήρια που γίνονται φάρμακα.

Φυτικά “γάλατα”: Τα άσπρα υγρά με την ελάχιστη διατροφική αξία

Τα φυτικά γάλατα που δεν είναι γάλατα…

Η ξηρασία στην Ελλάδα και… η κοινωνική αδικία

Πως η επίτευξη του καθαρού μηδέν δεν θα γίνει «στις πλάτες των φτωχών».

Το δυναμικό των πολικών λιποειδών του γάλακτος

Tα πολικά λιποειδή του κατσικίσιου και του πρόβειου γάλακτος.

Τι είναι τα πολικά λιποειδή και γιατί έχουν σημασία

Ο ρόλος και η διατροφική αξία των πολικών λιποειδών.

H άποψη και τα “πιστεύω” των καταναλωτών σχετικά με τα νέα τρόφιμα

Γιατί δεν γίνονται αποδεκτές από τους καταναλωτές όλες οι καινοτόμες προσπάθειες και δεν επιβιώνουν στις αγορές.

Ένα χρήσιμο άρθρο για τη βιομηχανία τροφίμων

Ποια τρόφιμα προτιμά η γενιά Ζ.

Νέα στοιχεία για την τοξικότητα των PFAS

Η μετατροπή των υποπροϊόντων των σφαγείων σε πολύτιμους διατροφικούς πόρους.

Η βιωσιμότητα των σφαγείων

Η μετατροπή των υποπροϊόντων των σφαγείων σε πολύτιμους διατροφικούς πόρους.

Είναι τρελοί αυτοί οι Ιρλανδοί!

Ψάρεμα και λίμνες και ποτάμια.

Πρωινό γεύμα: Καταρρίπτοντας τον μύθο

Ας μιλήσουμε για το πρωινό.

Tο Παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ του ΕΦΕΤ

Case study παγκοσμίως για δημόσιο ελεγκτικό μηχανισμό.

Οι επιστήμονες με την ταμπέλα “μαύρο πρόβατο”

Όταν οι κυβερνώντες θέλουν κάτι να κρύψουν.

Αδυνάτισμα και υπνική άπνοια

Η δύναμη της υγιεινής διατροφής.

Το φαινόμενο της πεταλούδας και η κλιματική αλλαγή

Και οι.. ανούσιες συζητήσεις.

Το φάρμακο – “φαρμάκι”

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες του Ozempic.

PFAS: Nέα στοιχεία και συνενοχή στο “έγκλημα”

Νέο καμπανάκι του κινδύνου για τα PFAS.

Η διατροφική αξία του ταπεινού σκόρδου

Πάνω από 150.000 αναφορές στο Google Scholar για την θρεπτική αξία του σκόρδου.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο