Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Βιολογικά Τρόφιμα: Σημαντική Ημερίδα για την περιβαλλοντική διάσταση της Ασφάλειας και της Υγιεινής των Τροφίμων

Αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο «Γιάννης Η. Κυριόπουλος» της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών.

Πρακτική άσκηση για αποφοίτους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος σεμιναρίων από το Youth Empowered της

Τον νέο κύκλο σεμιναρίων που υλοποιεί με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov ανακοίνωσε το Youth Empowered, το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Ιαπωνικό σουπερμάρκετ πληρώνει μέρος φοιτητικού χρέους σε νέους εργαζόμενους

Μια επιχείρηση σούπερ μάρκετ που εδρεύει στον νομό Νιιγκάτα της κεντρικής Ιαπωνίας ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τους νέους υπαλλήλους να αποπληρώσουν τα φοιτητικά τους δάνεια.

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου “Kriti”

Σεμινάριο από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με τον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων.

Κοριοί σε ελληνικά ξενοδοχεία: Εκπαιδευτικό σεμινάριο εξ αποστάσεως για την πρόληψη και αντιμετώπιση

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με μεικτή εκπαίδευση από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Good Food for Thought: Διαλύθηκαν μύθοι και αποκαλύφθηκαν αλήθειες για την Ασφάλεια Τροφίμων

Με hostess την Νίκη Λυμπεράκη και καλεσμένους την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νίκο Γδοντέλη, από το cibum.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Facility Management Experts

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts) από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GEP.

DIAGEO: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη στήριξη της απασχόλησης και του κλάδου της εστίασης

Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές Bartending και Barista, βιώσιμη διαχείριση τροφίμων και υλικών και κατάρτιση για την ανάπτυξη ανθρωποκεντρικών δεξιοτήτων.

Kapelis Packaging: Σεμινάριο για τη συσκευασία στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Σεμινάριο στους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από τον Υπεύθυνο του Βιομηχανικού Εξοπλισμού της Kapelis Packaging, Σ. Παπαζαχαρία.

Ελαιόλαδο: Δωρεάν σεμινάριο για την ποιότητα και το marketing στο τυποποιημένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Τρίωρο σεμινάριο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και το marketing από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Παραγωγή ελαιολάδου: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti»

Γνώσεις και δεξιότητες για παραγωγούς, ώστε να εφαρμόσουν τις κατάλληλες καλλιεργητικές τεχνικές στον ελαιώνα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρωτοπορεί πανελλαδικά με το σεμινάριο ESG για την Βιώσιμη Ανάπτυξη

Λόγω μεγάλης συμμετοχής και υπερκάλυψης θέσεων το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 19 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δωρεάν σεμινάρια μελισσοκομίας, φυτοπροστασίας και διαχείρισης νερού από το Ε.Κ. και το Γεωπονικό

Διαχείριση νερού και μελισσοκομία, μεταξύ των θεματικών, στο νέο, δωρεάν, κύκλο σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Νέοι Αγρότες: Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ

Ξεκινά από  την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 η υλοποίηση 819 Προγραμμάτων  Κατάρτισης για  Νέους Γεωργούς, διάρκειας 150 ωρών έκαστο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο