Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Επανέρχεται η μουσική από το Σάββατο – τι θα γίνει με τις δεξιώσεις

ΑρχικήΝέαΕστίαση: Επανέρχεται η μουσική από το Σάββατο - τι θα γίνει με τις δεξιώσεις
spot_img

cibum team

  Σε λίγες ώρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον υπουργό υγείας και τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας, κ.κ. Κικίλια και Χαρδαλιά, για το θέμα της μουσικής στα εστιατόρια, για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του cibum η επιτροπή λοιμωξιολόγων έδωσε ήδη το «πράσινο φως» μαζί με ένα μεγάλο «αλλά» που αφορά κυρίως τα ξενοδοχεία και τους επιχειρηματίες catering, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντός της επιτροπής υπάρχουν διαφωνίες.

Η επιτροπή βασιζόμενη στην πορεία των εμβολιασμών, και τα αριθμητικά δεδομένα των κρουσμάτων, σε λίγη ώρα θα κάνει τις εισηγήσεις της για την μουσική αλλά και το ωράριο και το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cibum, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μουσική θα επιστρέψει στην εστίαση ενώ θα επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα. Δηλαδή η απαγόρευση από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίζει στη 01:30. Η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης στην κυκλοφορία αναμένεται να ισχύσει από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Σημείο διαφωνίας μεταξύ των λοιμωξιολόγων αποτελεί και το θέμα των γάμων και δεξιώσεων. Ο αριθμός των ατόμων, μάλλον θα αυξηθεί από 100 σε 300 από την 1η Ιουλίου, αλλά άγνωστο παραμένει εάν θα επιτραπεί η μουσική στις δεξιώσεις από το Σάββατο ή από την 1η Ιουλίου.  

Δείτε επίσης: 

Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα 

Γκάλοπ cibum: Πόσο ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές σε θέματα ασφάλειας τροφίμων;Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον ΕΦΕΤ!  

EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου 

ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα 

Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία. 

Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του 

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ 

Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!

Ε.Ε.: Kατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή των κανόνων για τα πλαστικά μίας χρήσης

Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης 

Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο». 

 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σόγια και προϊόντα σόγιας : Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην προσφέρεται και χρησιμοποιείται σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα