Η αντοχή στα αντιβιοτικά που παρουσιάζουν τα παθογόνα βακτήρια Salmonella και Campylobacter εξακολουθεί να είναι υψηλή, όπως αναφέρει σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).
Οι επιχειρήσεις τροφίμων βρίσκουν από πρώτες ύλες allergen-free, non GMO μέχρι Vegan προϊόντα και από τεχνική υποστήριξη μέχρι καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς
Ο συγκεκριμένος καφές είναι φτιαγμένος από κόκκους καφέ που χωνεύονται μερικώς και στη συνέχεια εκκρίνονται από ένα ζώο που μοιάζει με γάτα και λέγεται μοσχογαλή.