Μελέτη για την διατροφική ποιότητα χωρών από όλο τον κόσμο, βαθμολογώντας από το 0 ως το 100. Η μέση βαθμολογία και των 185 χωρών που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη ήταν 40,3.
Αν και η Ελλάδα και η Κύπρος είναι χώρες με περισσότερες από 2.700 ώρες ηλιοφάνεια ετησίως, ερευνητές ανακάλυψαν ότι η πλειονότητα των πολιτών έχει ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.
Ποιες επιχειρήσεις αφορά - Πως και από ποιους γίνεται η αξιολόγηση - Γιατί υπάρχουν αποκλίσεις - Πόσο επηρεάζει χρηματοδότηση και προσέλκυση επενδύσεων
Επιστημονική μελέτη για τις επιδράσεις της επεξεργασίας με HHP και της παστερίωσης στην παρουσία μικροοργανισμών, τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, τα θρεπτικά συστατικά και την αισθητηριακή ποιότητα του γάλακτος
Στις 12 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή πύλη έγκαιρης ειδοποίησης για την Ασφάλεια Τροφίμων, RASFF, ενημέρωσε για την μετανάστευση εννεϋλοφαινόλης σε τρόφιμα από οικιακά σκεύη.
Ευρωπαϊκή μελέτη ανακοινώνει αύξηση των κρουσμάτων σαλμονέλωσης από την Ιταλική ρόκα και έναν νεκρό ενώ εξακολουθούν να δηλώνονται τροφικές δηλητηριάσεις από τον σπάνιο τύπο σαλμονέλας.