Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός της Γαλλίας έχει μολυνθεί από βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με μελέτη

ΑρχικήΝέαΣχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός της Γαλλίας έχει μολυνθεί από βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με μελέτη
spot_img

cibum team

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από τη γαλλική υπηρεσία δημόσιας υγείας αποκάλυψε την παρουσία αρσενικού, χρωμίου, καδμίου και υδραργύρου, μεταξύ άλλων, στην πλειονότητα των ενηλίκων και των παιδιών. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Δείτε επίσης:

- Advertisement -

Εστίαση: Κατεβάστε την εφαρμογή για επαλήθευση εμβολιασμού των πελατών 

FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή
 
Κουζίνα φάντασμα: Η νέα παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις εστίασης 

ΕΕ: Οι αναθεωρημένοι κανόνες μετά από μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Εξαγωγές τροφίμων: Πως να μην πέσετε θύμα απάτης 

Καύσωνας: 7 τρόφιμα που ενυδατώνουν. Ανάμεσά τους και το τζατζίκι! 

Μοντέλο προσομοίωσης ανάπτυξης Clostridium botulinum σε τρόφιμα 

 Η ασφάλεια τροφίμων χρωστάει πολλά στον Αλ Καπόνε! Γιατί  απήγαγε τον πρόεδρο του σωματείου διανομής γάλακτος… 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα