Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας – HRIC

ΑρχικήΥπηρεσίεςΑναλύσεις / ΔοκιμέςΕλληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας - HRIC
spot_img
Το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας είναι ένα σύγχρονο Ινστιτούτο ασφάλειας τροφίμων που προσφέρει υψηλής ποιότητας χημικές, μικροβιολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τροφίμων. Η ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες με διδακτορικές σπουδές και επιστημονικές δημοσιεύσεις που εργάζονται με σύγχρονα, εξελιγμένα αναλυτικά όργανα. Το HRIC διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων και Χημείας.

Αποστολή μας είναι η προστασία των πελατών που εξυπηρετούμε από τις παγίδες της άκρως ανταγωνιστικής, και νομοθετημένης βιομηχανίας τροφίμων. Παράλληλα, στόχος μας είναι η παροχή όλων των αναγκαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην παραγωγή, υποστήριξη και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας των καταναλωτών.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας (HRICπατήστε ΕΔΩ 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα