Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας – HRIC

ΑρχικήΥπηρεσίεςΑναλύσεις / ΔοκιμέςΕλληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας - HRIC
spot_img
Το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας είναι ένα σύγχρονο Ινστιτούτο ασφάλειας τροφίμων που προσφέρει υψηλής ποιότητας χημικές, μικροβιολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τροφίμων. Η ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες με διδακτορικές σπουδές και επιστημονικές δημοσιεύσεις που εργάζονται με σύγχρονα, εξελιγμένα αναλυτικά όργανα. Το HRIC διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων και Χημείας.

Αποστολή μας είναι η προστασία των πελατών που εξυπηρετούμε από τις παγίδες της άκρως ανταγωνιστικής, και νομοθετημένης βιομηχανίας τροφίμων. Παράλληλα, στόχος μας είναι η παροχή όλων των αναγκαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην παραγωγή, υποστήριξη και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας των καταναλωτών.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας (HRICπατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα