cibum team
Το BSI διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στις 14 Ιουλίου, για Food Defence, και πώς ο «τρόπος καθοδήγησης» της βιομηχανίας, PAS 96 – Ένας οδηγός για την προστασία και την υπεράσπιση τροφίμων και ποτών από σκόπιμη επίθεση , μπορεί να υποστηρίξει εσάς και τον οργανισμό σας στο ταξίδι σας για την οικοδόμηση ενός προγράμματος υπεράσπισης τροφίμων.
Η υπεράσπιση του φαγητού και του ποτού σας είναι απαραίτητη για τη μάρκα και τη φήμη της επιχείρησής σας. Παρόλο που μπορεί να έχετε ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων για να αποτρέψετε τυχαία μόλυνση, μια σκόπιμη επίθεση μπορεί να παρακάμψει τα πρωτόκολλα ασφάλειας τροφίμων – ακόμη και μεταξύ των πιο αυστηρών συστημάτων.
Ο σκοπός του PAS 96 είναι να καθοδηγήσει τους υπευθύνους επιχειρήσεων τροφίμων μέσω προσεγγίσεων και διαδικασιών για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας των αλυσίδων εφοδιασμού σε απάτες ή άλλες μορφές επίθεσης. Στόχος του είναι να διασφαλίσει την αυθεντικότητα του φαγητού ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα μιας επίθεσης και μετριάζοντας τις συνέπειες μιας επιτυχημένης επίθεσης.
Κατά τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα μάθετε:
Μια εισαγωγή στο Food Defense και στον κλάδο σας «πώς να καθοδηγήσετε» – PAS 96: 2017
Η χρήση του PAS 96 θα σας βοηθήσει να μειώσετε την πιθανότητα μιας σκόπιμης επίθεσης
Πώς η χρήση του PAS 96 θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον αντίκτυπο μιας επίθεσης στην επιχείρηση τροφίμων σας
Πώς θα βοηθήσει το PAS 96 να σας παρέχει ένα πλαίσιο για να δείξετε τα σχέδιά σας για την Άμυνα Τροφίμων σε ενδιαφερόμενους
Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ
Δείτε επίσης:
Aπίστευτο: το Νο1 ποτό σε πωλήσεις στον κόσμο είναι… παγκοσμίως άγνωστο!
Εστίαση: “Λουκέτο” για όρθιους πελάτες, ακόμη και από φωτογραφίες ή Video στα social media
Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού
Oξείδιο του αιθυλενίου: Συνεχίζονται οι ανακλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη
Γιατί αλλάζει όνομα η γαλλική σαμπάνια στη Ρωσία
Νομοθεσία βιολογικών τροφίμων: Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το λογότυπο;
Νέα υπηρεσία καταγγελιών για την ασφάλεια τροφίμων
Φάκελος Ισταμίνη: η τοξίνη που προκαλεί τροφικές δηλητηριάσεις
Vegan: ποιο είναι το ιδανικό υποκατάστατο του τυριού
Φάκελος Κουμαρίνη: γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που περιέχουν κουμαρίνη
ΕΦΕΤ: Αλλαγές στον τρόπο επιβολής προστίμων στις επιχειρήσεις τροφίμων
Έρευνα: επιμέλεια και επιμονή στην καθαριότητα, έφερε ο covid!
Εστίαση: Πότε θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για τον έλεγχο των εμβολιασμένων
5 μελλοντικά θέματα ασφάλειας των τροφίμων που πρέπει να γνωρίζετε
Β. Ρούσσος: Η Ειρήνη Παππά έπεσε στα πόδια του για ένα ζεϊμπέκικο!
Δροσερή καλοκαιρινή μακαρονάδα με λεμόνι!
Αρχές Λειτουργίας Ανιχνευτών Μετάλλων στην Βιομηχανία Τροφίμων
Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια