Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

Ακρωτηριασμός εργαζομένου σε εταιρεία εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών

Πρόστιμο ύψους 14.000 λιρών θα πληρώσει εταιρεία ποτών στη Βρετανία λόγω απουσίας μέτρων ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων.

Εργασία σε εστίαση και τουρισμό: Η Νέα πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζόμενους

JOBmatch για άμεση διασύνδεση επιχειρήσεων με όσους αναζητούν εργασία σε τουρισμό-εστίαση.

Εργαζόμενους από τρίτες χώρες αναζητά ο ελληνικός τουρισμός, εστίαση και βιομηχανία

Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μεταποίηση.

ΗΠΑ: Κολοσσοί τροφίμων κατηγορούνται για συνωμοσία στον καθορισμό μισθών

Κατέληξαν σε διακανονισμό 127,3 εκατομμυρίων δολαρίων με μια ομάδα νυν και πρώην υπαλλήλων.

Σχεδόν 1 εκατ. πρόστιμο σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πίτσας της Βρετανίας για δύο εργατικά ατυχήματα

Ανεπαρκή τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων σύμφωνα με το δικαστήριο.

Σουπερμάρκετ: Γιατί τόσος “ντόρος” όταν αυξάνουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους

Οι λόγοι πίσω από την "καταιγίδα" προβολής και επικοινωνίας, όταν ένα σουπερμάρκετ αυξάνει τους μισθούς στους εργαζομένους.

Αφρικανική σκόνη: Σύσταση προς τους εργοδότες από το Υπουργείο Εργασίας

Σύσταση προς τους εργοδότες σε σχέση με την επιβάρυνση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα λόγω των μετεωρολογικών συνθηκών και της αφρικανικής σκόνης.

Σεφ και εργαζόμενοι σε εστιατόρια δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τον νοροϊό

Αποτελέσματα έρευνας σε 829 εστιατόρια της Δανίας.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: 4 κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι στη φιλοξενία

Διαχείρηση μη ρεαλιστικών προσδοκιών: Ένα άλυτο ζήτημα.

Εργατικά ατυχήματα σε βιομηχανία αρτοποιίας – 800.000£ πρόστιμο για τον ακρωτηριασμό δύο εργαζομένων

Πρόστιμο 800.000 λιρών σε παρασκευαστή αρτοσκευασμάτων μετά από ατύχημα δύο εργατών σε δύο διαφορετικά αρτοποιεία του Νότιγχαμ.

TÜV AUSTRIA Hellas: Με εμπειρία 30 χρόνων στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο Γ. Καλλιάς για τις τάσεις που αναδύονται διεθνώς στην επαγγελματική εκπαίδευση και πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, που προδιαγράφουν το μέλλον του εργατικού δυναμικού.

Θυμώνετε στη δουλειά; Επιστήμονες βρήκαν τον καλύτερο τρόπο άμεσης αντιμετώπισης

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα μελέτης - Με ποιο τρόπο μπορεί να μειωθεί ο θυμός μας.

Στις 7 Μαΐου μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας

Παρατείνονται για μία ημέρα η αργίες του Πάσχα.

Καλιφόρνια: Αύξηση του κατώτατου μισθού στους εργαζομένους σε fast food

Αλυσίδες όπως τα Mc Donalds μετακυλούν το υψηλότερο κόστος εργασίας στους καταναλωτές.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Αλιεία: Κακοποιητικές συμπεριφορές και βία καταγγέλλουν εργαζόμενοι

Η βία που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται σε αλιευτικά σκάφη ανά τον κόσμο.

Εστιατόρια: Βασικοί κανόνες για να μην εκνευρίζετε το σερβιτόρο

Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο μόνο και μόνο επειδή πληρώνει.

Επιθεώρηση Εργασίας: Σε λιανεμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση, οι περισσότερες καταγγελίες για βία και παρενόχληση στην εργασία

Το 2023 η πλειονότητα των καταγγελιών αφορούσε σε περιστατικά βίας και μόλις το 5% σε σεξουαλική παρενόχληση.

Παραγωγή τροφίμων από κρατούμενους: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Τρόφιμα από την Φυλακή στο... ράφι, όπως λέμε από το Χωράφι στο Ράφι - Οι διαφορετικές συνθήκες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο