Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Σάλος made in Ρόδος: Πρόστιμο στο κατάστημα όπου ο σερβιτόρος παραδίδει παραγγελίες σχεδόν… κολυμπώντας!

Οργή προκάλεσε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία σχεδόν... κολυμπώντας! Όπως...

Snack to the Future: Ποιες θα είναι οι διατροφικές τάσεις του 2040

Η Φουτουριστική έκθεση της Deliveroo.

Τουρισμός: Οι ελλείψεις προσωπικού, βραχνάς στο χώρο της φιλοξενίας – Στροφή στους 50ρηδες

Εργοδότες στον κλάδο φιλοξενίας στρέφονται στους άνω των 50 ετών για να καλύψουν τις ελλείψεις.

Η Hellenic Catering λανσάρει τα Guru Burger στην πρωτοποριακή συσκευασία Halopack της Kapelis Packaging

H Hellenic Catering εμπιστεύτηκε την Kapelis Packaging με την πρωτοποριακή συσκευασία Halopack, για την παρουσίαση των νέων Guru Burger!

Η Domino’s καινοτομεί: Εύρεση διεύθυνσης με… πινέζα στον χάρτη!

Με το pinpoint delivery μπορεί να γίνει διανομή στην πιο δυσεύρετη τοποθεσία.

McDonald’s: Μηδενική ανοχή στην παιδική εργασία ζητούν οι μέτοχοι

Ευθυγράμμιση πολιτικής μεταξύ εταιρικών και franchise καταστημάτων ζητούν οι μέτοχοι

Καινοτόμα χάρτινα μαχαιροπίρουνα EcoEdge που προσφέρουν την ίδια ευκολία με τα πλαστικά

Τα χάρτινα μαχαιροπίρουνα της Sabert Corporation, σημειώνουν τεράστια επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά λόγω της αντοχής και της λειτουργικότητάς τους.

Μπαρ-Ιχθυοπωλείο: Σχεδιάστηκε «με υψηλή αίσθηση χιούμορ»

Το μπαρ για στρείδια και άλλα θαλασσινά Citrons et Huîtres στο Παρίσι είναι εμπνευσμένο από πίνακα του Ρενουάρ.

Παρίσι: Γαστρονομική εκδήλωση από τον ΕΟΤ – Συνεργασία με τον Οδηγό Michelin

Η διοργάνωση «4 hands Dinner», συμπεριλαμβάνεται στο διετές πλάνο προώθησης της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ ΕΟΤ και «Michelin Guide».

Τις σκεπαστές αγορές και τις ταβέρνες της Θεσσαλονίκης προτείνει το καναδικό περιοδικό «DobbernationLoves»

Ο δημοσιογράφος Andrew John Virtue Dobson ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο και «διηγείται» τις διασκεδαστικές του ταξιδιωτικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση στις εμπειρίες γευσιγνωσίας.

Σεφ απαγόρευσε την είσοδο σε vegan!

Ο Σεφ υποστήριξε πως το 99% των σεφ σε όλο τον κόσμο μισούν τους βίγκαν.

Πιστοποίηση χορτοφαγικών πιάτων σε χώρους εστίασης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και την V-label.

Uxue Azpiroz:"Δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εστίασης αλλά και τους καταναλωτές να γνωρίζουν και επίσημα ποια πιάτα αλλά και εστιατόρια είναι vegan ή/και vegetarian, καλύπτοντας έτσι πλήρως τις διατροφικές τους ανάγκες".

Εστιατόριο απαγορεύει στους πελάτες τα έντονα αρώματα

Από το "dress code" στο "perfume code".

Oι Αρχές της Βρετανίας ερευνούν τις τροφικές δηλητηριάσεις σε πεντάστερο της Τουρκίας

Η δικηγορική εταιρεία που ανέλαβε την υπόθεση, εκπροσωπεί τώρα περισσότερους από 100 τουρίστες που έμειναν στο θέρετρο μεταξύ 30 Μαρτίου και 8 Ιουνίου.

O Ναδάλ και η Ελλάδα

Ελληνικός τουρισμός υψηλών προδιαγραφών!

Προς παράταση οι προθεσμίες για την διασύνδεση ταμειακών μηχανών με τα POS

Μετά τις εκλογές οι οριστικές αποφάσεις.

Burger King: 8 εκατ. δολάρια αποζημίωση σε πελάτη επειδή γλίστρησε σε βρεγμένο πάτωμα

Ο πελάτης έπεσε και τραυματίστηκε λόγω ολισθηρότητας του πατώματος που μόλις είχαν σφουγγαρίσει.

Αισχροκέρδεια στις ταβέρνες της Κρήτης – Χρεώνουν τη χωριάτικη 10 ευρώ

Καταγγελίες από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

1000€ επιβράβευση στους εργαζομένους των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία, King George και Athens Capital

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ και για το 2023 ανακοινώνει η ΛΑΜΨΑ για τους εργαζόμενους τριών ξενοδοχείων της.

Εισαγόμενα πρωινά σερβίρονται στους ξένους τουρίστες

Aντί να αξιοποιούνται τα ντόπια προϊόντα και να ενισχύεται η εγχώρια παραγωγή, χάνονται πολλά χρήματα στο εξωτερικό λόγω της εισαγωγής τροφίμων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής και οι παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση στην Ηλεία – 37 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας

Τα θύματα έφαγαν βραστό κρέας και γλυκά σε πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης