Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιστήμη

ΑρχικήΕπιστήμη

Βενζόλιο

Χημικός Επιμολυντής.

Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους

Παπαδοπούλου, Όλγα του Σπυρίδωνα. ΓΠΑ Σχολή Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης. Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου. 

Μαθαίνω καλύτερα το Excel 2019

Excel 2019 FREE cheat sheets από την CustomGuide - Μαθαίνω καλύτερα και εκπαιδεύω συνεργάτες, υπαλλήλους και πελάτες.

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

Μαχγκούμπ, Σαμίρ του Αχμέτ, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων.

Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα του

Πουλοπούλου, Ιωάννα του Πέτρου, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής.

Τα πλεονεκτήματα της ήπιας επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών

Δημοσιευμένο Άρθρο του Mohammed Wasim Siddiqui στο Journal of Scientific & Industrial Research

Δημιουργία focus group για γευστική δοκιμή μαγιονέζας

Δημοσιευμένο Άρθρο της Alejandra Flores στο Journal of Sensory Studies

ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ

Γλυκαντικό

RASFF 2019

Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές. 

Σορβικό οξύ

Το ''αθώο'' συντηρητικό ή ο δούρειος ίππος.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην βιβλιοθήκη του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές

spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης