Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιστήμονες τροφίμων: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την πρόβλεψη κινδύνου

ΑρχικήΝέαΕπιστήμονες τροφίμων: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την πρόβλεψη κινδύνου
spot_img

cibum team


   Οι Wageningen Food Safety Research (WFSR) και Agroknow ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαδικτυακό σεμινάριο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου και εισάγει μια προσέγγιση βασισμένη σε συστήματα για μακροπρόθεσμες προβλέψεις κινδύνου. Οι κορυφαίοι ερευνητές Hans Marvin & Yamine Bouzembrak θα παρουσιάσουν μοντέλα πρόβλεψης που ενσωματώνουν μακρο-μεταβλητές, όπως κλιματολογικές συνθήκες και αγροχημική χρήση για την πρόβλεψη μελλοντικών επιπέδων μόλυνσης των τροφίμων.

Θέματα που θα καλύψουν οι ειδικοί

Συστημικές προβλέψεις: Μια προσέγγιση συστημάτων για την πρόβλεψη κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων.

Εργαλεία AI: Παραδείγματα ισχυρών και αποτελεσματικών εργαλείων για την ανάπτυξη μοντέλων πρόβλεψης κινδύνου στα τρόφιμα.

Οι ανάγκες των ενδιαφερομένων: πώς αυτά τα μοντέλα πρόβλεψης κινδύνου μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Ομιλητές Webinar Νίκος Μανουσέλης Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Agroknow, Χανς Μάρβιν Ερευνητής στο WFSR, Yamine Bouzembrak Ερευνητής στο AI & ML στο WFSR

Το σεμινάριο αφορά σε Επαγγελματίες & Ερευνητές Ασφάλειας Τροφίμων που:

Θέλουν να προβλέψουν τους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων,

Ενδιαφέρονται για τα προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία για την ασφάλεια των τροφίμων σε δράση

Αφιερώνουν χρόνο για να εντοπίσουν τους αναδυόμενους κινδύνους στην αλυσίδα εφοδιασμού τους

Φοβούνται μη αναμενόμενους και νέους τύπους κινδύνων στην αλυσίδα εφοδιασμού τους

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο